Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Ciąża i poród (2331 Wątki)

Kompletujemy wyprawkę dla noworodka

Data utworzenia : 2014-04-02 10:29 | Ostatni komentarz 2016-11-25 10:11

Redakcja LOVI

82051 Odsłony
1892 Komentarze

Za chwilę Twój maluszek pojawi się świecie. Chciałabyś dać mu wszystko co najlepsze i wskazane. Podpowiemy Ci, jak skompletować wyprawkę, by z dbałością o racjonalność i kieszeń, zapewnić maleństwu wszystko, co potrzebne.

2015-07-21 20:25

Mandarynka- a to ciekawy brzdąc. Na pewno musiało być Ci ciężko skoro maluszek nie lubił takich pozycji. Życzę, by młodszy nie miał takiego widzi mi się.

2015-07-21 17:52

Mój starszy synek też w ogóle nei chciał leżeć w leżaczku, w nosidełku, w bujaczku, nigdzie - inne dzieci siedziały bujały się,a mój nie a szkoda, bo by mi to ułatwiło wiele rzeczy, posadziłabym go sobie w nosidełku i coś zrobiła to nie...ale co zrobić, może młodszy będzie lubił.

2015-07-21 15:36

Roxi jeszcze zostaw leżączek. Mój synek też miał taki okres, że go za bardzo nie lubił, ale odczekałam troszkę i teraz to jest jego ulubiony fotelik. Leżączek właśnie przerobiliśmy na fotelik, mały już się w nim nie buja, ale siedzi i np. ogląda ksiązeczki. Dla mnie też leżaczek był bezpieczniejszy do podawania pokarmów. Dziecko było nisko, ja mogłam usiąść sobie na dywanie i w spokoju podawać pokarm.

2015-07-21 10:15

Ja mam ten bujaczek leżaczek z fp ale staram się wkladac mala raz na tydzień na pół godziny bo jeszcze boje się o kręgosłup

2015-07-21 10:15

Mam też bujaczek FP do 18 kg i mój 10 -miesięczny lubił w nim siedziec a teraz szału dostaje jak tylko go widzi :) więc już go schowałam bo raczej długo bym nam nie posłużył już :D

2015-07-21 08:45

jak dla mnie leżeczek bujaczek tylko fisher price, może służyć od niemowlaka do przedszkolaka, no i teraz służy już drugiemu synowi, a jest jak nowy. I bezpieczny, bo się nie wywróci. chociaż są teraz podróbki fp, wyglądające tak samo, tylko o wiele tańsze, ale nie wiem jak się plastik sprawuje http://allegro.pl/fisher-price-3w1-lezaczek-bujaczek-fotelik-0-18-kg-i5540737397.html to jest nasz, tylko my mamy niebieski z tygryskiem

2015-07-21 07:02

Kolejny argument żeby kupić bujaczek

2015-07-21 06:58

no właśnie, przecież nie posadzimy dziecka w krzesełku, które samodzielnie siedzieć nie umie, chociaż moje krzesełko ma regulację oparcia do pozycji siedzącej i półleżącej no i pasy 5-pkt więc by się dało bez problemu. Chociaż na początek jakoś mnie to nie przekonywało i dla mnie bezpieczniejszy był leżaczek i półleżąca pozycja. Roxi - poczekaj jeszcze trochę to będzie chwila w krzesełku i potem wio na podłogę, jak tylko dobrze załapie o co chodzi :) dzieci to spryciarze