Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Ciąża i poród (2335 Wątki)

Kompletujemy wyprawkę dla noworodka

Data utworzenia : 2014-04-02 10:29 | Ostatni komentarz 2016-11-25 10:11

Redakcja LOVI

82069 Odsłony
1892 Komentarze

Za chwilę Twój maluszek pojawi się świecie. Chciałabyś dać mu wszystko co najlepsze i wskazane. Podpowiemy Ci, jak skompletować wyprawkę, by z dbałością o racjonalność i kieszeń, zapewnić maleństwu wszystko, co potrzebne.

2015-07-29 22:38

Anna a jaką masz tą matę? Mój również uwielbia karuzele leży i się do niej śmieje :)

2015-07-29 21:55

Mój malutki ma pościel z Kubusiem Puchatkien :) a karuzele uwielbia zawsze rano jak sprztamsypianie pi nocy to go klade włącząam a on się cieszy di niej :) tak samo na macie uwielbia mate edukacyjna tak kopie nogami a rekami obija zabawki

2015-07-29 21:05

Moj ma siwo niebieska posciel w slonie i lezy sie wpatrujac w nie godzinami :) wzor jest delikatny stonowany i przyjemny dla malutkich oczu take moj sie nie boi :) ostatnio wodzi wzorkiem za karuzela z lekkim strachem w oczach ale zarazem zaciekawieniem i usmiechem :) dzieci sa niesamowite a ich usmiech po proswtu sprawia ze szara codziennosc jest taka piekna :)

2015-07-29 19:48

My ostatnio dostaliśmy od znajomych świetny śpiworek dla maluszka, a od moich rodziców kocyk (taki z lwem, co Biedronce wspiera akcję przeciw białaczce Paprocki i Brzozowski). Piękny i milusi w dotyku :)

2015-07-29 19:09

Moje sowki na pościeli mają większe oczy niz one same, a slyszalam ze dla smykow malutkich najlepsze sa postacie z zamknietymi oczkami, bo sie ich nie boja, ale nie wiem ile w tym prawdy..

2015-07-29 19:05

Sowki są śliczne ja kupiłam pieluszki tetrowe w sówki ale taka pościel też mi się marzy dla córeczki. Moj Synek od początku spał w śpiworku ale on tak machaŁ nóżkami że zara był ryk jak nie mógł kopać sobie swobodnie

2015-07-29 18:35

My mamy swietna posciel w sowki, ale corcia jej sie boi..

2015-07-29 18:30

Ja swoje śpiworki kupiłam po 23 zł na przecenach w Tesco. Jeden w rozmiarze 0-6 a drugi 6-18 miesięcy. a jeszcze jeden dostałam w spadku taki uniwersalny do roku. Może się zdarzyć tak, że dziecko nie przyzwyczajone do spania w śpiworku w późniejszym wieku może go nie zaakceptować. Więc lepiej nie wydawać nań zbyt dużych pieniędzy lub pożyczyć od kogoś do testów.