Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Ciąża i poród (2335 Wątki)

Kompletujemy wyprawkę dla noworodka

Data utworzenia : 2014-04-02 10:29 | Ostatni komentarz 2016-11-25 10:11

Redakcja LOVI

82075 Odsłony
1892 Komentarze

Za chwilę Twój maluszek pojawi się świecie. Chciałabyś dać mu wszystko co najlepsze i wskazane. Podpowiemy Ci, jak skompletować wyprawkę, by z dbałością o racjonalność i kieszeń, zapewnić maleństwu wszystko, co potrzebne.

2015-07-30 22:36

Niektóre mamy to niestety maja za nic wygodę i zdrowie swojego dziecka. Nie wazna wygoda liczy się moda....

2015-07-30 22:31

ja miałam półśpiochy i spodenki takie z wysokim stanem :) i nic nie obsikało :) ale spodenek dżinsowych bym maluchowi nie założyła w pierwszych miesiącach jednak najlepsza jest wygoda

2015-07-30 22:22

Artan też mi się wydaje ze ta gumka od spodenek uciska bardzo brzuszek takiego maluszka i dlatego na sam początek kupiłam tylko body i śpiochy. Myślę ze takiemu maluszkowi nic więcej na początek nie trzeba. Jak będzie większy to spodenki zakupie i koszulki ale póki co mam wraznie ze spodenki nagniataja brzusio :P

2015-07-30 22:20

Ramperdy świetna sprawa na lato.. my mamy ich mnóstwo w szafce i jestem z nich bardzo zadowolona. a co do tej gumy na brzuszek to do teraz jakoś czuje odrzucenie do spodni spodenek itd z gumkami.. wydają mi się ciasne.. i boje się że Kube będzie z nich brzuszek bolał

2015-07-30 20:03

Tak śpiochy to tak jak opisujesz Aga. Ja swoją wyprawkę uposażyłam głównie w pajace, bo dzidziuś z listopada. I to takie rozpisane po całości. Miałam parę pajaców rozpinanych na boku i zgodzę się z Wami, że to jednak nietrafiony pomysł. No a spodenek nie miałam. Nie chciałam pchać jednak tej gumy na delikatny brzuszek noworodka. A jakbym miała mieć dzidziusia urodzonego teraz latem to nabyłabym rampersy.

2015-07-30 20:00

Ja śpiochów zapinanych na boku nie kupuje w ogóle właśnie dlatego ze są niewygodne. Za to body zapinane na boku jak dla mnie rewelacja;) kupiłam same takie zapinane na boku ;)

2015-07-30 19:59

E.DYlag - dla mnie też to to samo, dlatego prędzej uznaję podział: body i pajace :)

2015-07-30 19:29

Najlepsze są właśnie rozpinane do samych stópek wtedy jest lepiej przebrać.