Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Ciąża i poród (2335 Wątki)

Kompletujemy wyprawkę dla noworodka

Data utworzenia : 2014-04-02 10:29 | Ostatni komentarz 2016-11-25 10:11

Redakcja LOVI

82072 Odsłony
1892 Komentarze

Za chwilę Twój maluszek pojawi się świecie. Chciałabyś dać mu wszystko co najlepsze i wskazane. Podpowiemy Ci, jak skompletować wyprawkę, by z dbałością o racjonalność i kieszeń, zapewnić maleństwu wszystko, co potrzebne.

2015-07-30 18:53

Ej mam ten sam problem jeśli chodzi o spiochy zapinane na boku. No po prostu ich nie znosze sa strasznie niepraktycznie. W nocy jak mam malego przebrac na pol spiaca patrzac na jedno oko jest mi ciezko je sciagnac zwalaszcza wlasnie ta jedna noge:P Najbardziej lubie tez tez prosto rozpiane cale:) tez preferuje body na dlugi i spodenki ze stopkami albo bez i w tedy skarpeteczki:) Albo body na krotki i na to koszulke :) śpiochy z tego co mi wiadomo sa odpinane tylko w samym kroku :) i nie maja rekawka tylko sa zapinane na ramionach :P tak mi sie wydaje hehe ale moze tez sie myle bo czasami sie gubie w tych ciuszkach :P

2015-07-30 18:39

No te na ukos to jest makabra.. nigdy tej jednej nóżki nie umiem wyciągnąć.. a czym się różnią śpiochy od pajacyków bo ja myślałam że to to samo :P

2015-07-30 18:26

Mi najbardziej pasują jak na teraz body z długim rękawem i do tego spodenki ze stópkami :-) rewelacja, bo nie trzeba już nic więcej zakładać,w samych body dziecko może spokojnie być a jak przewijam to tylko ściągam spodenki :-) Co do pajaców to je lubię,ale zależy jakie, bo są przeróżne i przeróżnie zapinane,ja nie lubie tych na ukos tylko poste całe rozpinane.

2015-07-30 18:03

Nie wiem czemu mi pajacyki nie przypadły do gustu wole śpiochy wydają mi się bardziej praktyczne

2015-07-30 15:17

Jak ktoś zapyta czy chciała bym coś dla maluszka to powiem że matę edukacyjną albo leżaczek. U nas najlepiej sprawdzaly się pajacyki małemu było ciepło ale nie za ciepło i nie marudzil

2015-07-30 14:36

No zakładam mu na noc spiochy to mu za ciepło więc zakładam body z długim rekawem i się odkrywa.. spróbuje z tymi skarpetkami :)

2015-07-29 22:49

Kurcze ja jeszcze nie zakupiłam spiworka ;) muszę ogarnąć ten temat niedługo ;)

2015-07-29 22:47

Ja też używam śpiworek do spania dla córki jak i kiedyś dla syna. My mamy rozmiary do 6 miesięcy i od 6 do 18 miesięcy. Swego czasu widziałam, że były w lidlu, ale nie wiem jakiej są jakości. My mamy jeszcze te po synku oraz te które dokupiłam w butiku za grosze. Moim zdaniem śpiworki są przydatne i się sprawdzają. Nam przestał nocami marznąć synuś, bo tak zawsze się wykopywał spod kołdry.