Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Ciąża i poród (2335 Wątki)

Kompletujemy wyprawkę dla noworodka

Data utworzenia : 2014-04-02 10:29 | Ostatni komentarz 2016-11-25 10:11

Redakcja LOVI

82064 Odsłony
1892 Komentarze

Za chwilę Twój maluszek pojawi się świecie. Chciałabyś dać mu wszystko co najlepsze i wskazane. Podpowiemy Ci, jak skompletować wyprawkę, by z dbałością o racjonalność i kieszeń, zapewnić maleństwu wszystko, co potrzebne.

2015-07-28 22:47

Agatka to ja miałam podobnie, oprócz tej pościeli czyli 3 prześcieradła, dwa śpiworki, rożek :-). Kocyki miałam dwa a po miesiącu nazbierało się ich z 7- lubię prezenciki :-).

2015-07-28 22:44

Ja śpiworka nie mam jak dla mnie nie jest potrzebny.. mam 3 kocyki cieńkie,jeden gruby, kołderka, poduszeczka i jedno prześcieradło:/ musze dokupić drugie żeby się nie głowić z jednym czy wyschnie czy nie..

2015-07-28 22:33

Śliczne macie pościele bardzo mi się podobają ja mam w misie taki zwykłe , nie kupowałam drogich. mamy trzy prześcieradła dwa komplety pościeli i dwa kocyki ,dwa śpiworki i rożek na każdą porę roku :)

2015-07-28 22:12

My mamy jedną pościel, ale kilka poszewek na poduszkę, bo mi mama uszyła. Mam też 5 kocyków i kilka prześcieradełek. Poszewkę na kołderkę mam jedną, ale i tam mały śpi raczej pod kocykiem, a kołderkę mamy zostawioną na zimę.

2015-07-28 20:27

Widzę nie jestem sama z tym gnieźdzeniem się we trójkę w sypialni i kombinowaniu co tu przestawić... :'/ A późnej pewnie historia podobna choć nie wiadomo co przyniesie przyszłość ehh... Temat wyprawki też mam wrażenie że za dużo nakupiłam bo się naczytalam a teraz leży no ale cóż może się kiedyś przyda tak sobie mowie tylko że dziecko rośnie a to leży :-( Hirudo my też łóżeczko złożyliśmy jakoś późno na sam styk praktyczne bo mała chciała i tak wcześniej na ten świat to to jest nie problem.

2015-07-28 20:13

Wczoraj mówiłam o tym że muszę dokupic komplet pościeli a dzisiaj dostaliśmy w prezencie pościel i koc gruby minky z poduszką minky :D Ale i tak kupię te poduchy :P Młody też będzie spał z nami w sypialni bo mamy mieszkanie 2-pokojowe i niestety nie możemy wywalić wszystkiego, zwłaszcza ze mamy tam dużą szafę, kanapę, na której śpimy a za jakiś czas, gdy przeniesiemy się do salonu to albo będę musiała się przyzwyczaić albo kupi nową kanapę bo ta nie jest wygodna.

2015-07-28 18:57

Hirudo my tez mamy male mieszkanko dwupokojowe [salon i sypialnia] takze maluszek poki co bedzie u nas w pokoju a mamy mala sypialnie wiec bede musiala szafe wyekspitowac do przedpokoju na rzecz lozeczka. zazdroszcze tym mamom co moga od razu dla swojej pociechy robic pokoik. my bedziemy musieli nieco poczekac no a jak maluszek bedzie juz wiekszy nas czeka przeprowadzka do salonu na kanape ,a maly przejmie nasza sypialnie i zrobimy mu jego male krolestwo :)

2015-07-28 16:59

Piękne macie dziewczyny te pościele i łóżeczka. U nas łóżeczka umyte, ale jakoś jeszcze nie przyszykowane. Pewnie tatuś sam maluszkowi będzie je składał (wielkiej filozofii nie ma), gdy Adaś pojawi się na świecie. Więcej problemów ze znalezieniem na nie miejsca chyba będzie.