Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Ciąża i poród (2335 Wątki)

Kompletujemy wyprawkę dla noworodka

Data utworzenia : 2014-04-02 10:29 | Ostatni komentarz 2016-11-25 10:11

Redakcja LOVI

82078 Odsłony
1892 Komentarze

Za chwilę Twój maluszek pojawi się świecie. Chciałabyś dać mu wszystko co najlepsze i wskazane. Podpowiemy Ci, jak skompletować wyprawkę, by z dbałością o racjonalność i kieszeń, zapewnić maleństwu wszystko, co potrzebne.

2015-07-31 09:14

Mi nawilżacz był zbędny, bo w jednostronnym mieszkaniu raczej jest problem ze zbyt wilgotnym powietrzem. Ze względu na zimę musiałam za to dokupić farelkę by przed kąpielą dobrze nagrzać pokoj.

2015-07-31 08:58

warto dorzucić do listy kilka sprzętów, na przykład nawilżacz powietrza dzięki niemu powietrze będzie odpowiednie dla naszego dziecka !

2015-07-31 08:12

Ja mam spodenki takie getry i nie maja uciskajacej gumki. trzeba pochodzić po sklepach i poszukać bo zgadzam się niekiedy guma w tych spodenkach potrafi być twarda i ciasna wiec może być nie dobra dla małego brzuszka. Też mam ciuszków co nie miara nakupowanych i wszystkich na pewno nie ubiore jeszcze biorąc pod uwagę fakt ze zawsze ktoś tam coś przyniósł jako mały upominek. U nas wszystko idzie do kartonu do piwnicy bo chcemy kolejne dziecko także nic się nie zmarnuje;)

2015-07-31 07:48

Ja tez rzeczy które mi nie są potrzebne sprzedałam w komisie. Planujemy z mężem drugie dziecko ale jak przy pierwszym nie lubiałam tego typów ubrań to przy drugim chyba będzie podobnie . Jeszcze przed kupowaniem kosmetyków dla bobasów warto odwiedzić blok sroki. Ostatnio się dowiedziałam ze mój Oilatum nie jest wcale taki dobry za jakiego go uważałam.

2015-07-31 06:17

To ja sobie chwale póśpiochy.. mają tak delikatną gumke że aż chce się je ubierać.. dostałam pełno spodni jeansoeych, których ani razu synkowi nie założyłam mają tak ciasną gumke że ja sama bym ich nie nosiła.... Ja nie wiem czyproducent myślał o tym że to jest dla bobasków, które mają delikatny brzuszek...

2015-07-31 00:20

Syba my takze mamy tyle ciuszkow, ze nie sposob wszystkich przejrzec. Do dzis polowe Marcela nie nosila. Przewage powystawialam na allegro. A te z metkami zostawilam na przyszlosc. Dzievi tak szybko rosna ze nie sposob czasem czegos malozyc kilka razy. Ja corcie przebieralam kilkakrotnie jak byla noworodkiem ;)

2015-07-30 23:25

Ja uwielbiam ubierać synka w Body z krótkim i długim rękawem. Pajacyk rozpinany na prosto szybko i sprawnie można rozebrać dziecko. Śpiochy to te które masz zapinane na szelkach i musisz pod nie wkładać koszulki lub body. Najgorsze jest to ze cała wyprawkę dostałam i mam ich sporo jak do tej pory syn był w nich może z dwa razy.

2015-07-30 23:09

Ja kiedyś dla syna miałam te spodenki, i to jest szeroka guma jak nie guma i wcale nie uciskała brzucha. Wręcz to jest tak delikatne i luźne, ze jak machał nóżkami to potrafił sobie ściągnąć z brzuszka spodenki.