Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Ciąża i poród (2335 Wątki)

Kompletujemy wyprawkę dla noworodka

Data utworzenia : 2014-04-02 10:29 | Ostatni komentarz 2016-11-25 10:11

Redakcja LOVI

82079 Odsłony
1892 Komentarze

Za chwilę Twój maluszek pojawi się świecie. Chciałabyś dać mu wszystko co najlepsze i wskazane. Podpowiemy Ci, jak skompletować wyprawkę, by z dbałością o racjonalność i kieszeń, zapewnić maleństwu wszystko, co potrzebne.

2015-07-31 13:32

U nas w sypialni jest zawsze parno. Czy to lato czy zima. Jednak po przeprowadzce stwierdzam ze nie mialam na co narzekac bo tu mysze na wieczor dogrzac pokoj

2015-07-31 13:26

A.Karbowska kwiatki? Ja słyszałam że kwiatki zabierają tlen więc powinno się ich mieć jak najmniej w sypialni.. ja mam nawilżacz z olx za 40 zł i jesteb bardzo z niego zadowolona. My many dość suche powietrze w mieszkaniu więc jest to u nas rzecz niezbędna. :) a co do nagrzewania do kąpieli to my nagrzewamy lampą.. ja sama nie lubie kąpać się w chłodnym pomieszzczeniu a co dopiero takie maleństwo.

2015-07-31 12:30

Oj widzę, że boicie się o swoje maleństwa bardzo, a wg mnie, jak nie jest bardzo zimno, to zabiegi z farelką itp sa zbędne. Lepiej chować dzieci w chłodniejszym klimacie niż w gorącu, bo w cieple rozmnażają się szybko bakterie.

2015-07-31 11:30

Ja czasem w takie letnie chlodniejsze dni nagrzewam sypialnie do kapieli dla malego bo jest za duza roznica temperatur i nie chce zeby sie przeziebil, zas jak cieplo jak w tropikach to wiatrak idzie w ruch tam gdzie malego nie ma zeby mieszkanie troche schlodzic bo jak pisalam otworzenie okna to dziala w druga strone bo ten caly skwar wpada nam do mieszkania.

2015-07-31 11:13

u nas farelka też poszła w ruch jak mały był całkiem mały tak do 4 miesiąca stosowaliśmy bo jednak na poprzednim mieszkaniu bylo chłodniej niż teraz u mnie w domu :)

2015-07-31 10:47

Ja lubie kwiaty wiec mam ich troszke w sypialni i samo to juz nawilza powietrze:) sa takie cermaiczne nakladki na grzejnik w ktore sie wlewa wode zeby nawilzyc powietrze, sposob tanszy niz nawilzac i mysle ze lepszy. A najtanszy sposob bo za free to tak jak Roxi pisze zmoczyc pieluszke czy recznik i efekt ten sam :) Artan ja tez zakupilam farelke i nam zima sluzy :) Nawet w lato jak tak zimno jest a przeciez nie grzeja to mozna sobie mieszkanko ocieplic w kazdej chwili :)

2015-07-31 10:41

A ja klade zawsze kubek z woda pod kaloryfer

2015-07-31 10:36

ja kładłam pieluchę albo mokry recznik na kaloryfer zimą i było ok :) bo zimą u nas powietrze suche okrutnie...