Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Ciąża i poród (2335 Wątki)

Kompletujemy wyprawkę dla noworodka

Data utworzenia : 2014-04-02 10:29 | Ostatni komentarz 2016-11-25 10:11

Redakcja LOVI

82082 Odsłony
1892 Komentarze

Za chwilę Twój maluszek pojawi się świecie. Chciałabyś dać mu wszystko co najlepsze i wskazane. Podpowiemy Ci, jak skompletować wyprawkę, by z dbałością o racjonalność i kieszeń, zapewnić maleństwu wszystko, co potrzebne.

2015-07-31 21:35

A.Karbowska masz racje. W innych krajach hartuja maluchy po calosci. Bylam tego swiadkiem jak Marcys na spacerze miala dredik i koszulke z rajstopkami pod spodem w opasce i kaptur na glowie. To mama ze swoim smykiem obok jechala w spacerowce w bodzoakach i skarpetkach bez czapki

2015-07-31 21:16

Jesli chodzi o farelke to własnie o to zeby dogrzac temperature gdy kapiemy malucha, Zeby nagle z cieple wody nie byl wyjety na zimna pokojowa temperature bo to nie jest dobre.... my w ogole grzejemy dzieci, w szkocji jak mieszkalam to maluchy bez czaoek i bez skarpet byly nie tak jak my ze opatulone jest :) ale oni tam sa przyzwyczajeni do niskiej temperatury od urodzenia nie to co my stad tez ta zbierznosc.

2015-07-31 18:47

http://allegro.pl/sterntaler-przytulanka-z-bijacym-sercem-myszka-i5559674394.html podoba mi sie ta mycha

2015-07-31 17:59

Dziewczyny czy któraś z was kupowała takiego misia : http://allegro.pl/listing/listing.php?bmatch=engagement-v6-promo-sm-sqm-bab-1-1-0629&order=p&string=STERNTALER+Przytulanka+z+BIJ%C4%84CYM+SERCEM Jestem ciekawa jak się spisuje.

2015-07-31 16:38

O właśnie Artan.. wyjełaś mi to z ust :) zapomniała. Dopisać że to w nocy gdy śpimy

2015-07-31 16:05

Kwiatki produkują tlen i owszem ale nie w nocy:-) . Wówczas konkurują o niego z nami. Hirudo oczywiście, że zimny chów dla zdrowia najlepszy :-), tylko ciężko zimą moczyć noworodka w temperaturze otoczenia niższej niż zalecane na kąpiel 22-24. Stąd to chwilowe dogrzewanie pokoju. Za to teraz jak znowu przyjdą te upały trzeba będzie działać w drugą stronę i może do wyprawki przyda się wentylator :-).

2015-07-31 14:25

To jeszcze zależ z której strony ma się okno,my mamy ze wschodu i jest ok, ale u mnie na wsi mamy z południa i grzeje jak nie wiem co...A kwiatki faktycznie są bardzo przydatne i pomocne, u mnie nie ma ich za wiele, bo nie mam na nie miejsca a z parapetu dziecko zwaliło...ale mam dwie ładne donice w sypialni na półce:-)

2015-07-31 14:13

Przecież kwiatki zamieniają dwutlenek węgla w tlen;) poza tym kwiatki sie podlewa co też nawilża powietrze. Sama mam kwiatki w sypialni i uważam ze poprawiają wilgotność powietrza;)