Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Ciąża i poród (2336 Wątki)

Kompletujemy wyprawkę dla noworodka

Data utworzenia : 2014-04-02 10:29 | Ostatni komentarz 2016-11-25 10:11

Redakcja LOVI

82090 Odsłony
1892 Komentarze

Za chwilę Twój maluszek pojawi się świecie. Chciałabyś dać mu wszystko co najlepsze i wskazane. Podpowiemy Ci, jak skompletować wyprawkę, by z dbałością o racjonalność i kieszeń, zapewnić maleństwu wszystko, co potrzebne.

2015-08-03 00:03

Ja już tylko czekam na maleństwo, bo chyba mamy wszystkie niezbędne rzeczy już w domu.

2015-08-02 23:45

Mamula ja na smoczki Lovi w rozmiarze 6-18 przerzuciłam małą po 8 miesiącu, wcześniej ciągała te 3-6, bo nie ma co patrzeć na zalecenia producenckie. One są tylko umowne i zawsze trzeba uwzględnić gabaryty buźki pociechy dostosowując do nich rozmiar smoczka.

2015-08-02 23:11

My też miałyśmy z Nuka, ale miał inny kształt i jej nie pasował. Mała jest tylko na smoczkach Lovi, ma prawie 7 miesięcy, ale te smoczki 6-18 są dla niej za duże. Musiałam kupić 3-6 jeszcze raz, bo z tamtymi to aż ma odruch wymiotny, tak głęboko jej sięgają. A z mniejszymi wszystko jest dobrze.

2015-08-02 22:09

Dlatego ja wolę sama sobie wszystko kupić i męża nie angażuje w zakupy. Nawet dla niego ubrania wybieram on tylko akceptuje czy takie mu się podobają :) Ja również bardzo jestem zadowolona z smoczków Lovi kupiłam je dla syna i je po prostu uwielbia. Mam również Nuka to synek nie chce go praktycznie wcale i ciągle wypluwa.

2015-08-02 21:02

Haha to są faceci:P dasz mu czarno na białym a i tak ma jeszcze wątpliwości :P

2015-08-02 18:27

Mój nawet jak idzie do biedronki z listą zakupów to i tak dzwoni i pyta sie czy to na 100 % potrzebuję i gdzie to leży bo on nie wie :D Gdybym go wpuściła do smyka to by tylko dał listę pracownicy i ona by mu wszystko podała bo on by nie wiedział gdzie co jest i by się w sklepie zgubił :P

2015-08-02 17:33

Aga- mam tak samo :). Jak ja chcę coś nieraz kupić, to sama jadę, ale jeśli chodzi o cięższe zakupy, gdzie jest mi niezbędny, to nigdy sam nie pojedzie, bo jak mówi " a ja nie wiem, co Ty tam będziesz chciała...".

2015-08-02 13:07

Mój na zakupy sam sie nie wybierze:P Zreszta wiem jakby to wygladało. On by pojechał sam ale zaraz by do mnie zadzwonil bo by czegos nie wiedzial i bym musiala mu tlumaczyc jak 5cio latkowi o co chodzi, wiec i tak bym nic w domu nie zrobila bo bym wisiala z nim na telefonie a On czulby sie zagubiony:P Wiec On woli jechac MIMO WSZYSTKO :D ze mna :)