Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Ciąża i poród (2335 Wątki)

Kompletujemy wyprawkę dla noworodka

Data utworzenia : 2014-04-02 10:29 | Ostatni komentarz 2016-11-25 10:11

Redakcja LOVI

82089 Odsłony
1892 Komentarze

Za chwilę Twój maluszek pojawi się świecie. Chciałabyś dać mu wszystko co najlepsze i wskazane. Podpowiemy Ci, jak skompletować wyprawkę, by z dbałością o racjonalność i kieszeń, zapewnić maleństwu wszystko, co potrzebne.

2015-08-02 12:46

A.Karbowska hehe to mój mąż czasem sam woli zajechać po tą konkretną rzecz którą chce kupić.. bo wie że wróce z pełnymi reklamówkami innych rzeczy a po to co jechałam nie kupie bo zapomne hehe

2015-08-02 11:18

O jeny też tak czesto mam, że jak ide na zakupy to kupie wszystko inne niz to co miałam w zamiarze :D Ja nie kupowałam, żadnych butelek, bo udalo mi sie wygrac Lovi i powiem jedno ze na pewno nie zmienie butelek na inne. Moj synek je uwielbia i smoczeka jest idealnie dopasowany wiec nawet w sklepie sie za butelkami nie ogladam:) Rzeczy po synku spakuje w karton i bedzie dla kolejnej pociechy po co sie kosztowac kolejny raz jak niektore rzeczy beda dalej dobre :)

2015-08-02 11:08

Ja większość zakupów robiłam przez internet dlatego mnie to ominęło

2015-08-01 20:18

Też mam taki zestaw o jakim piszesz Artan z Baby Ono :-) zostane przy tych nozyczkach. Artan taki podgrzewacz to pewnie fajne sprawa, nie raz by się i mi przydał jak zostawię mleko i tata ma nakarmić. Dobry traf miałaś a to można pewnie nie zniszczone kupić. Manndarynka ty to wogole masz dobrze bo cały czas i ja sobie powtarzam ze jak kupię coś np teraz to może przy drugim dziecku ten zakup mnie ominie heh powiecmy. Dokładnie Anetka jakoś może się pojedzie po coś konkretnego to oprócz tego można coś jeszcze kupić a później jedt spokoju, ale mój mąż zawsze mówi że końca nie ma tych moich zakupów i ze nie możliwe żeby tyle rzeczy było potrzeb nr tak małemu dziecku.

2015-08-01 17:49

Czesto wchodzę po jedna rzecz a wychodzę z calym i torbami :D ale zazwyczaj staram się kupić to, co było celem mojej wizyty :p

2015-08-01 17:01

Artan to pewnie było tak jak u mnie.. przyszłam do sklepu po konkretną rzecz a wychodze ze sklepu bez niej z całkiem innymi zakupami.. Ja też nie wiedziałam jakie butelki kupić.. więc kupiłam z trzech firm :P i teraz chociaż wiem które są fajne :) chciałam tylko powiedzieć że dla mnie avent to porażka !!

2015-08-01 16:01

Ja mam większość rzeczy po starszym synku i już nie kupowałam nożyczek czy szczotki do włosów, bo wystarczy że wyparzę po bracie i będzie ok :-) Dużo rzeczy zostawiłam,w sumie świadomie:-)

2015-08-01 15:13

Parę dni temu byłam w smyku. Przy półce z butelkami stała dziewczyna w zaawansowanej ciąży i z przejęciem wybierała butelki. Wkładała do koszyka jedną, potem drugą, potem trzecią wyjmując tą pierwszą (każda innej firmy) nie mogąc się zdecydować. Ze sklepu wyszła ... z pluszową wielką myszką Miki (?!).