Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Ciąża i poród (2337 Wątki)

Kompletujemy wyprawkę dla noworodka

Data utworzenia : 2014-04-02 10:29 | Ostatni komentarz 2016-11-25 10:11

Redakcja LOVI

82093 Odsłony
1892 Komentarze

Za chwilę Twój maluszek pojawi się świecie. Chciałabyś dać mu wszystko co najlepsze i wskazane. Podpowiemy Ci, jak skompletować wyprawkę, by z dbałością o racjonalność i kieszeń, zapewnić maleństwu wszystko, co potrzebne.

2015-08-03 14:01

AmiAga smoczki Lovi są bezkonkurencyjne :-) ja mojemu drugiemu synkowi nie pokazywałam innych, zreszta nie mam innych, ciesze sie, że akurat przed samym porodem je tutaj dostałam:) co do zakupów męża mam tak samo, pojedzie, dzwoni a czsami i tak kupi nie takie

2015-08-03 10:54

Niestety ja byłam skazana na innych całą ciąże przeleżałam a ostatnie 2 miesiace w szpitalu to teściowa z mężem kupiła łóżeczko pościel na szczęście po porodzie odbiłam sobie z nawiazką

2015-08-03 10:34

Ja mojego po zakupy do wyprawki noworodka nie wysłałabym samego. Jeździłam albo ja albo wspólnie, bo ktoś musiał nosić siaty. I zawsze miałam ze sobą listę niezbędnych rzeczy do wyprawki ( czy to ze szkoły rodzenia czy z portali dla mam), które to punkty tylko odhaczałam po zakupach. Wiele ich akurat u mnie nie było, ale nie powiem - frajda ogromna :-).

2015-08-03 08:36

U nas podobnie z tymi skoczkami było przez dwie konkurencyjne firmy przeszliśmy i zostaje Lovi :-) to chyba dziecko sobie wybiera smoczek nie rodzić, nie pasowały inne przez kształt samego ułożenia się tego smoczka w buzi chyba..... teraz mamy kolorowo z Lovi. O dziwo ja też później przeszłam na te 3-6m Dziewczyny mój mąż to po dziesięć razy potrafi dzwonić z zakupów dlatego wole jak jeździmy razem on ma na oku mała a ja kupuję co trzeba :-)

2015-08-03 08:27

Hirudo czekam razem z Tobą

2015-08-03 06:43

Avent jest prosty płaski nie ma żadnego kształtu.. totalny nie wypał, mały nie umiała ssać tego smoczka. Non stop mu wypadywał i się denerwował..

2015-08-03 06:39

One maja całkiem inny kształt niż tez z nuka nie wiem jak jest z skoczkami z aventu, ale jak narazie lovi super się spisuje

2015-08-03 04:30

My smoczka lovi używamy dopiero drugi dzień i się zastanawiam czemu ja go nie kupiłam jak Kuba się urodził.. mamy ten wygrany FOLKY i jest super!! Mały się z nim nie rozstaje.. :) teraz tylko smoczki Lovi.