Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Ciąża i poród (2337 Wątki)

Kompletujemy wyprawkę dla noworodka

Data utworzenia : 2014-04-02 10:29 | Ostatni komentarz 2016-11-25 10:11

Redakcja LOVI

82094 Odsłony
1892 Komentarze

Za chwilę Twój maluszek pojawi się świecie. Chciałabyś dać mu wszystko co najlepsze i wskazane. Podpowiemy Ci, jak skompletować wyprawkę, by z dbałością o racjonalność i kieszeń, zapewnić maleństwu wszystko, co potrzebne.

2015-08-03 22:55

Jeśli chodzi o ubranka to koszulki bardzo żądło zakładam oraz śpiochy. Uważam ze na początek nie potrzebna jest pościel wystarczy obleczona na poduszkę i prześcieradło oraz sobno można kupić obijak. Łapek ja nie używałam wcale. Czapki warto mieć te wkładane i wiązane.

2015-08-03 19:31

Z takich rzeczy które kupiłam i nie użyłam mam kombinezon zimowy. Dziecko moje z listopada i kupiłam w smyku kombinezon na 62 cm. Okazał się taki duży, że moja mała nawet mając 5 miesięcy topiła się w nim. Miałam inne, mniejsze, używane po kuzynach i te nosiła moja córka. A ten kupiony przeze mnie leży zapomniany w szafie

2015-08-03 19:10

A co wam się nie przydało a kupilyscie ja na razie spiworki dwa mam i nie używałam może jeszcze użyje ale nie kupilabym ale oczywiście jak się kompletnie to wszystko się podoba

2015-08-03 17:23

Hehe to fajnie miałaś. Ja pieniędzy do ręki od rodziców nie dostałam. Oni sami pokupowali wnukowi.

2015-08-03 17:21

Tak a mąż pieniądze liczył, ja o tyle na te wszystkie głupoty co mi przyszły do głowy dostałem od rodziców wcześniej bo tak się cieszyli na pierwszą wniesie że miałem obiecane o z finansowane to było nam lżej to i mąż oko przymkną i potulnie jeździł ze mną bo ktoś musiał nosić....

2015-08-03 17:18

Haha Aga skąd ja to znam.. ja też potrzebowałam wszystko co w sklepie dziecięcym leżało na półkach :P

2015-08-03 17:09

Masalska to szkoda że ominęła cie według mnie ta frajda robienia zakupów dla dzidziusia :-( ja to prawie do samego porodu latałam po sklepach i patrzyłem co jeszcze mi potrzeba albo wyczytałem coś w necie że może się przydać i od razu do sklepu obejrzeć czy na pewno takie potrzebne albo poczytac oponę po obejrzeniu. No właśnie mi smoczki przynieśli w prezencie dla małej a Lovi kupiłam sama pierwsze i tak podeszły od razu a tamte leżą w szufladzie.

2015-08-03 17:05

Ja do wyprawki kupilam inny smoczek i nie bardzo chciała go sokac a jak dostałam od lovi to super sprawa chętnie go bierze i uspokaja się i już nie zamienię na inna firmę