Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Ciąża i poród (2335 Wątki)

Kompletujemy wyprawkę dla noworodka

Data utworzenia : 2014-04-02 10:29 | Ostatni komentarz 2016-11-25 10:11

Redakcja LOVI

82086 Odsłony
1892 Komentarze

Za chwilę Twój maluszek pojawi się świecie. Chciałabyś dać mu wszystko co najlepsze i wskazane. Podpowiemy Ci, jak skompletować wyprawkę, by z dbałością o racjonalność i kieszeń, zapewnić maleństwu wszystko, co potrzebne.

2015-08-01 14:06

Fakt, zawsze sie o czymś zapomni :D

2015-08-01 13:46

Dla mnie prawda jest taka, że mimo wszystkich rad i artykułów, to i tak zazwyczaj kupujemy za dużo i do tego coś pominiemy :). W naszym przypadku mieliśmy całą masę ciuszków, a np nie pomyśleliśmy o aspiratorze do noska (jak dla mnie niezbędna rzecz przy katarku i higienie noska niemowlaka). I zapewne wielu rodziców też tak ma :). Najważniejsze to nie dać się zwariować w sklepach dziecięcych (łatwo powiedzieć, trudniej zrobić jak się widzi te śliczne, małe rzeczy :D)

2015-08-01 13:13

Ja kupiłam nożyczki ;)

2015-08-01 13:07

Mi się trafił z olx podgrzewacz Lovi, ale to tak zupełnym przypadkiem. AmiAga ja do wyprawki kupiłam zestaw nożyczki, obcinacz i pilniczek.... i umiem używać jedynie nożyczek. Nie potrafię operować przy tych małych paluszkach obcinaczem. Mój mąż dla siebie używa tylko obcinacza i myślałam, że on będzie się tym małym posługiwał przy córce, ale jak dotąd ani razu nie odważył się jej obciąć paznokci. Twierdzi, że boi się jej zrobić krzywdę. I tak obcinacz leży bezczynnie.

2015-08-01 13:04

Kupiłam cały zestaw pielęgnacyjny,w którym były obcinaczki i nożyczki...Nożyczki używam cały czas,a obcinaczek nawet nie ruszyliśmy.Córa ma 16 miesięcy i teraz bez problemu daje pazurki do obcinania :)

2015-08-01 12:38

Ja też właśnie jak szukałam krzesełka tak było o czym wcześniej pisałam że kupiłam używane... Ale nie zawsze ma się tak czas śledzić. Z innej bajki czego dziewczyny częściej używacie do do obcinanie paznokci dzieciuniem, ja mam i obcinacz i nożyczki u tak się waham z tym obcinaczem jeszcze. Kurcze aa u nóg to już wogole nie wiem jak mam podejść.

2015-08-01 10:09

Dużo fajnych rzeczy ludzie wystawiają na olx. Czasem tak szybko schodzą że masakra.. tak miałam z wyparzaczem weszłam na strone ledwo co pani dodał ogłoszenie.. dzwonie a tu bach SPRZEDANE. Hehe to mi się powtórzyło chyba z 4 rady. Tk trzeba mięć pecha :)

2015-08-01 09:03

Ja nie widziałam nigdzie używanej ale pewnie tyle kosztuje bo jednak za nową też trzeba trochę dać, a to raczej się nie niszczy więc sama chciałabym odzyskać taka kasę... Maty to już szybciej idzie kupić wybór jest większy :-) pewnie też bym patrzyła olx i allegro :-) Xaniab bo to faktycznie trzeba siedzieć w tym na bieżąco bo jak ktoś sprzedaję za dobrą cenę to od razu komody kupują i sobie więcej cenią za takie zabawki fp