Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Ciąża i poród (2337 Wątki)

Kompletujemy wyprawkę dla noworodka

Data utworzenia : 2014-04-02 10:29 | Ostatni komentarz 2016-11-25 10:11

Redakcja LOVI

82097 Odsłony
1892 Komentarze

Za chwilę Twój maluszek pojawi się świecie. Chciałabyś dać mu wszystko co najlepsze i wskazane. Podpowiemy Ci, jak skompletować wyprawkę, by z dbałością o racjonalność i kieszeń, zapewnić maleństwu wszystko, co potrzebne.

2015-08-04 16:16

My jeszcze słoiczków nie mamy więc na razie dla mnie to jest zbędna rzecz ale później może bede sobie chwalić :)

2015-08-04 16:12

Mi podgrzewacz przydaje się do odgrzania obiadku w słoiku. Także może i Wam dziewczyny jeszcze się przydać. Kto ma temu fajnie. Oczywiście bez niego da się żyć, ale jak jest/ mam to korzystam.

2015-08-04 15:09

List super ja podgrzewacza nie mam póki co na razie laktator się przydaje bo ściągam mleko czasem mroze jak ma gdzieś dalej jechać a dziecko zostawiam z moja mają ma chociaż zapas mleka a nie podgrzewam go wystawiam aż się odmrozi do temperatur pokojowej

2015-08-04 15:03

Ja mam ten podgrzewacz z canpolu - super jest polecam :-)))) wcześniej też robiłam tak ja j Wy dziewczyny - nie kupowałam, bo stwierdziłam,że po co mi dam radę i troche szkoda mi było kasy.

2015-08-04 14:49

Ja korzystam z podgrzewacza i jestem bardzo zadowolona. Poduszkę do karmienia używam sporadycznie.

2015-08-04 14:08

DorFryt też mam podgrzewacz który dostaliśmy i jeszcze ani razu go nie użyłam. Leży sobie w szafce. Też robie tak jak Ty dzbanek z wystudzoną wodą i wrzątek z czajnika.. o wiele szybciej się zrobi i dziecko się nie zapłacze jak chce jeść..

2015-08-04 14:03

DorFryt no niezła lista :-) mi ogólnie też nie przeszkadzały ubranka zakładane przez głowę. U starszego synka tylko tylko takie miałam, i było ok, krzywdy dziecku nie zrobiłam:-) ale jak odkryłam później takie całe rozpinane to stwierdziła, ze jak na nowo narodzone dziecko są genialne, bo nie trzeba manewrować małą główką,tylko bach na jeden boczek - zakładamy na rączke, potem bach na drugi boczek i załozone :-) na prawdę są wygodniejsze - jak dla mnie przynajmniej :-) Polecam Wam przez pierwsze dni stosować waciki namoczone w ciepłej wodzie zamiast tych zimnych chusteczek, lepiej się sprawdzą,bo dziecko nie dozna szoku tej zimnej mokrej chusteczki

2015-08-04 13:00

a niedrapki dobra myśl, ale i niewypał, rzadko można znaleźć takie które będą dobre.... lepiej chyba się skarpetki sprawdzają.