Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Ciąża i poród (2337 Wątki)

Kompletujemy wyprawkę dla noworodka

Data utworzenia : 2014-04-02 10:29 | Ostatni komentarz 2016-11-25 10:11

Redakcja LOVI

82124 Odsłony
1892 Komentarze

Za chwilę Twój maluszek pojawi się świecie. Chciałabyś dać mu wszystko co najlepsze i wskazane. Podpowiemy Ci, jak skompletować wyprawkę, by z dbałością o racjonalność i kieszeń, zapewnić maleństwu wszystko, co potrzebne.

2015-08-16 20:04

Hirudo naprawde jest to strasznie uciazliwe, bo karuzele gra moze z 3 minuty i tak co chwile trzeba latac i ja nakrecac. Bo jak przestanie grac to maly jeczy i sie dopomina melodyjki. a jak jest na baterie to sie nakreci i jest swiety spokoj :)

2015-08-16 19:41

AmiAga- tanio i przyjemnie :). Sama chyba bym na to nie wpadła,ale pewnie kiedyś podkradnę Twój pomysł. A.Karbowska- dzięki na zwrócenie uwagi na to,że nakręcana karuzela może trochę męczyć.

2015-08-16 18:42

AmiAga hehe się usmialam :) Dobry pomysł - i co najważniejsze skuteczny :) Jak dziecku niewiele potrzeba do radosci:)

2015-08-16 17:49

A wiecie ostatnio przywiazalam małej do nóżki takiego balona z helem co to moxns kupić np na odpustach, ile radości było bo jak ruszyła nogami to ten balon się ruszal zajęcie dobre i dziecka dłuższy czy nie było :-)

2015-08-16 16:53

To mój jak chciał spać i karuzelka była puszczona to płakał, trzeba było wyłączyć. Wtedy się uspokaja i zasypia. Karuzelka to tylko do zabawy

2015-08-16 16:44

u nas karuzela była i była przydatnym gadżetem - do usypiania i jako obiekt zainteresowania w czasie między drzemkami, a jedzeniem, choć ostatnio na jednym z blogów Dziewczyna sama robiła taką dla córci z filcowych kuleczek i i filcu i mnie zainspirowała więc może i ja taką wykonam :)

2015-08-16 16:39

Moja karuzela z baby ono jest fajna ale niestety nakrecana ;/ Strasznie nas to irytuje by trzeba co chwile isc i ja nakrecac. bo jak przestanie grac i sie krecic to maly sie denerwuje. tak wiec na zmiane chodzimy i ja nakrecamy. ale myslimy zeby kupic jakas na baterie i miec swiety spokoj bo strasznie denerwujace jest te nakrecanie.

2015-08-16 14:03

U nas tez karuzela stala sie przydatna, bo corcia polubila juz nie tylko spac w lozeczku, ale tez spedzac wiekszosc czasu w dzień