Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Ciąża i poród (2337 Wątki)

Kompletujemy wyprawkę dla noworodka

Data utworzenia : 2014-04-02 10:29 | Ostatni komentarz 2016-11-25 10:11

Redakcja LOVI

82120 Odsłony
1892 Komentarze

Za chwilę Twój maluszek pojawi się świecie. Chciałabyś dać mu wszystko co najlepsze i wskazane. Podpowiemy Ci, jak skompletować wyprawkę, by z dbałością o racjonalność i kieszeń, zapewnić maleństwu wszystko, co potrzebne.

2015-08-16 13:34

Fajne na pewno taka grająca karuzela ale nie kupowalam właśnie ze względu na to ze na pewno droga a dziecko mało czasu moje spędza na łóżeczku teraz jak jest ciepło to my prawie całymi dniami na dworze i tu zabawki mam przenośne i książki jej czytamy i śpiewamy wierszyki wiec dla mnie karuzela zbędna ale jakbym dostala w prezencie to czemu nie

2015-08-16 10:49

Oj u nas karuzelka też się sprawdza :) włącze i dziecka przez 15-30minut nie ma. Świta nóżkami, macha rączkami i ogląda:) więc hirudo to jest sprawa indywidualna. Ja jej nie kupiłam dostaliśmy od moich rodziców.. też na początku byłam zdania 'po co mi to' ale jak zobaczyłam jak mały się cieszy na jej widok to aż mnie zatkało :)

2015-08-16 10:41

Tyle to i moja przelezy tylko muszę jej nakręcić bo my mamy raczej taka prostą ze Smiki ze Smyka :-) ale wybór należy do rodziców czy kupią....

2015-08-15 21:45

Ja uważam ze jest niezbędna moj synek potrafi przeleżeć w łóżko i patrzeć na karuzele przez 30-50 min. Śmieje się do niej i cieszy. Mamy karuzele z fisher price z muzyczka.

2015-08-15 21:32

Hirudo gdyby nie była u nas prezentem, też bym się zastanowila nad jej zakupem, bo podobnie jak u kumpeli moje dziecko tylko śpi w łóżeczku i to tylko w nocy, a pod karuzele chodzę ja czasem specjalnie kładę teraz już łapie za misie to pójdzie w odstawka także się jej nie naurzywalismy tak naprawdę, ale jeśli maluch będzie przebywał w tym pomieszczeniu co ty to może się sprawdzić i go zająć, ja niestety albo stety mała mam na oku cały czas bo mamy teraz kojec na dużym pokroju to leży w nim z zabawkami.

2015-08-15 21:19

My mamy tak delikatniutka z papieru

2015-08-15 18:47

Hirudo nie jest aż tak potrzebna ja np mam mate edukacyjna i tam mala wkładam i ogląda wszytko a w łóżeczku tylko spi

2015-08-15 18:39

A ja się tak ostatnio zastanawiam, czy karuzela nad łóżeczko jest niezbędna, bo póki co żadnej nie mamy.