Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Ciąża i poród (2337 Wątki)

Kompletujemy wyprawkę dla noworodka

Data utworzenia : 2014-04-02 10:29 | Ostatni komentarz 2016-11-25 10:11

Redakcja LOVI

82121 Odsłony
1892 Komentarze

Za chwilę Twój maluszek pojawi się świecie. Chciałabyś dać mu wszystko co najlepsze i wskazane. Podpowiemy Ci, jak skompletować wyprawkę, by z dbałością o racjonalność i kieszeń, zapewnić maleństwu wszystko, co potrzebne.

2015-08-14 22:31

Aga mamy grube obrecze w lozeczku turystycznym, ale poki mala jeszcze w nim spokojnke spi i go nie gryzie bedzie ok ;)

2015-08-14 10:24

Możw.. ona cały czas była obkręcona między szczebelkami... A mała nawet uwagi na nią nie zwracała

2015-08-14 10:22

Może Ewa jak by ją schowali i po czasie wyjeli to było by większe zainteresowanie, tyle że ja po swojej widzę że też ją wszystkie zabawki nie interesują tylko ma może 3-4 takie co lubi gryźć :-) może jej się odmieni... Syba jest wiele fajnych ale drogich tule że czy się opłaca tak kupować, opcja kumpeli wydaje się fajna bo jak by się zabawka nie spodobała to i pieniędzy nie będzie szkoda :-) Artan super wiadomość jak już sama wstaje :-)))) oj nie mogę się i ja doczekać....

2015-08-14 09:27

Syba tą spirakle ma moja chrześniaczka i nie specjalnie się nią bawiła.. nie przyciągała jej uwagi. Ale każde dziecko jest inne więc Syba może Twoje zaintresuje :)

2015-08-14 07:31

Ja mam taką spirale z kaloo kupilam za 7 zł z lusterkiem grzechotkami takie fajne na łóżeczko na razie bawimy się tak ze ja to trzymam nad mala ona rączkami dotyka

2015-08-13 23:32

Jeśli się poszuka to dużo fajnych rzeczy można znaleść. Ja ostatnio natrafiłam na firmę babę rewelacyjne zabawki ale wysokie ceny.

2015-08-13 22:25

Ten wąż faktycznie fajny, bardziej podoba mi się niż słoneczko. A te osłonki/gryzaki na łóżeczko dobre. Moja mała od kilku dni po przebudzeniu już nie siada a klęka na kolana i zajada poręcz a dziś rano nawet wstała (!). W ciągu dnia spędza czas głównie na podłodze, więc noża na gardle nie mam w kwestii tego zakupu.

2015-08-13 20:23

A to jest chyba pluszowe Syba, z tego co widzę :-) takiego węża oplatanego już mamy od dawna z zawieszkami i racją sprawdza się w podróży czy na zakupach :-) A to słoneczko też fajne, naprawdę jest możliwość wiele jak się tak rozpatrzec:-)