Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Ciąża i poród (2337 Wątki)

Kompletujemy wyprawkę dla noworodka

Data utworzenia : 2014-04-02 10:29 | Ostatni komentarz 2016-11-25 10:11

Redakcja LOVI

82129 Odsłony
1892 Komentarze

Za chwilę Twój maluszek pojawi się świecie. Chciałabyś dać mu wszystko co najlepsze i wskazane. Podpowiemy Ci, jak skompletować wyprawkę, by z dbałością o racjonalność i kieszeń, zapewnić maleństwu wszystko, co potrzebne.

2015-08-17 14:56

heheh to tak jak u nas Ewa. Usypianie do pierwszej drzemki wygląda tak że wyciągam odkurzacz włączam, małą kładę do łóżeczka i zasypia a ja sprzątam;)))

2015-08-17 14:53

Aga a mój na dzwięk odkurzacza zasypia! To jest jego ulubiona kołysanka :)

2015-08-17 14:50

To dobrze że zakup nie był taki kosztowny. Pewnie jak za takie pieniądze to super mieć. Tyle że dalej nie widzę tego u siebie bo podobnie jak u ciebie Aga wszystko pod nosem i na oku. Ewa to i tak masz spokój mimo braku kamerki zawsze to coś. Te gadżety teraz to cud miód mieć i jakie ułatwione. Kurcze nie wiem jak to można z tym odkurzaczem i aspiratorem moje dziecko na dźwięk odkurzacza robi się nieruchome i wystraszone to odpada radzimy sobie i bez tego.

2015-08-17 14:16

Super sprawa taka niania z monitorem ale i dosyć duży wydatek

2015-08-17 12:59

Tez slyszalam ze sa do odkurzacza katarki od 1dni zycia, ale wydawalo mi ze ze trzeba jakis specjalny odkurzacz do tego miec.. osobiscie nie zebralabym odwagi na czyszczenie noska odkurzaczem hih

2015-08-17 12:02

Taka niania z kamerka fajna sprawa ale u mnie tez jest male mieszkanko wiec przegieciem by bylo sobie taka nianie kupowac nie wiem po co jak mam dwa kroki dalej syna w pokoju hehe:) Ale dla tych co maja dom i ogrod i zostawiaja malucha w domu to jak najbardziej super....cena tez niczego sobie hehe:P

2015-08-17 11:14

Ja rownież mam nianie z monitorem oddechu rewelacyjna opcja rownież wszystkim polecam. Samantka rownież mam ten aspirator śle jeszcze go nie używałam.

2015-08-17 09:16

Samankta ja czytałam że te do ust aspiratory są poniżej 3 roku życia a dla dzieci starszych to są te do odkurzacza. Z nianią Ci się poszczęściło, ja kupiłam za 150zł bez wyświetlacza.. i też nie wyobrażam sobie funkcjonować bez niego.. ja w kuchni a mały śpi w łóżeczku w sypialni i jestem spokojna bo wszystko słysze..