Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Ciąża i poród (2337 Wątki)

Kompletujemy wyprawkę dla noworodka

Data utworzenia : 2014-04-02 10:29 | Ostatni komentarz 2016-11-25 10:11

Redakcja LOVI

82125 Odsłony
1892 Komentarze

Za chwilę Twój maluszek pojawi się świecie. Chciałabyś dać mu wszystko co najlepsze i wskazane. Podpowiemy Ci, jak skompletować wyprawkę, by z dbałością o racjonalność i kieszeń, zapewnić maleństwu wszystko, co potrzebne.

2015-08-17 08:25

Katarek jest d normalnego odkurzacza do używania od urodzenia ; ) tu więcej http://www.katarek.pl/ i jest on bezpieczny a o jego zastosowaniu jest kilka filmików na yt. Niania z kamerką pojawiła się u Nas, gdy mieszkaliśmy w mieszkaniu - dla niektórych niania jest zbędnym wydatkiem ale ja bez niej, koczowałabym przy dzieciach przez 24 godziny a tak mogę ze spokojem ducha zrobić coś sobie w innym pomieszczeniu, wziąć kąpiel itd. Pierw mieliśmy zwykłą nianię ale trafiła się okazja i kupiliśmy taką - nie żałuje zakupu. Nie kupuje rzeczy "bo musze mieć i koniec" a czekam, szukam okazji, zastanawiam się nad alternatywami, wybieram to co najlepsze dla moich dzieci; ) Przy pierwszym synku miałam tylko zwykłą nianię ale do urodzenia drugiego uzbierał się niezły arsenał; D Rozkładając te wydatki w czasie, wcale nie odczuliśmy tego w domowym budżecie; )) Dodam, że nianie wartą prawie 400 zł kupiłam za 120 i to nową także warto szukać okazji; ))

2015-08-17 08:21

ja inhalator poprosilam na prezent na chrzest jak pytali to chcialam cos co mi sie przyda

2015-08-16 23:04

Xaniab do normalnego odkurzacza. Kiedyś w dzień dobry tvn to pokazywali.. tyle że to jest dla dzieci powyżej 3 roku życia. Samantka to spory wydatek to musiał dla Ciebie być, tyle bajeranckich rzeczy :)

2015-08-16 22:09

Ja widzialam ta nowa nianie elekt z kamerks gdzie mama moze widziec np na tablecie badz komorce jak jej malenstwo spi slodko, cens ok 500zl. Drogi interes kolejny

2015-08-16 22:08

Nie mam nawet takiego jak mówisz Ewa :-/ Ale taka niania elektroniczna z kamerka brzmi nieźle tyle czy w moim małym mieszkaniu jest taką potrzebna... wątpię.

2015-08-16 22:06

Aspirator do odkurzacza chyba nie jest do takiego odkurzacza ktory uzywamy na codzień prawda? Sa chyba do tego inne specjalne odkurzacze, czy sie myle?

2015-08-16 21:49

Aspirator do odkurzacza? Samantka a ile ma Twoje dziecko? Bałabym soę tego używać.. wole ten do ust i mieć czujność nad ciągnięciem

2015-08-16 20:07

Lubię gadżety, kocham ułatwiać sobie życie i umilać je dzieciom dlatego też posiadamy kilka przydaynych bajerów; ) takich jak: -nawilżacz powietrza - przydaje się i latem, i zimą - w sumie przez cały rok; ) -inhalator - niestraszne Nam żadne smarki; ) -Katarek - czyli aspirator do odkurzacza -podgrzewacz uniwersalny - by jedzonko zawsze było ciepłe; ) - podgrzewacz żelowy - gadżet numer 1! -lampka led na baterie - mała, która zawsze wszędzie z Nami jeździ -chusta i nosidło ergonomiczne - mój drugi "brzuszek" Masa kocyków, pieluch tetrowych czy bambusowych, smoczki, eco drewniane gryzaki, sterylizator, niania elektroczniczna z kamerką, łóżeczko turystyczne - bez tych wszystkich rzeczy czuła bym się jak bez ręki ; ))))