Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Noworodek i niemowlę (1138 Wątki)

Imiona dzieci 2015

Data utworzenia : 2015-04-03 15:30 | Ostatni komentarz 2016-11-07 10:56

katarzyna.bezak

18911 Odsłony
317 Komentarze

Jakie w tym roku są popularne imiona nadawane dzieciom? Jak dałyście na imię swoim pociechom? Popularne, nowoczesne, czy tradycyjne?

2015-12-08 19:51

dla mnie to wymysł rodziców bo dziecko potem moze czuć się pokrzywdzone wśród dzieci które mają normalne imiona. Mieszkamy w Polsce i tu powinny być normalne imiona,chyba że dziecko ma chociaż jednego rodzica innej narodowości to wtedy co innego a tak gdy rodziców ma Polaków a imię z kosmosu to dla mnie hmm.. trochę kicz :)

2015-12-08 19:12

A co myślicie o oryginalnych imionach? Mi i mojemu partnerowi marzy się dziewczynka Cataleyka, ale rodzina kręci nosem.

2015-12-06 15:13

AgnieszkaE-1976 to chyba teraz czas na synka co ? :) K.Kubieniec moja dobra koleżanka ma ponad dwuletnia Nadusię :) u mnie w rejonie jest to imię dość popularne, ale fajne :) Osobiście strasznie mnie denerwuje imię "Brajan"... brzmi okropnie

2015-12-06 09:50

U mnie najstarszy synek ma na imię Adam, a niedawno urodziły mi się bliźniaki i nazywają się Aleksander i Oliwier. Nie taka łatwa sprawa wymyślić imiona bliźniakom.

2015-12-04 23:53

Mojej córeczce daliśmy na imię Nadia ponieważ to imię spodobało się nam obydwu. Imię to było dość mało popularne w moich stronach i nie kojarzyło się nam z nikim nie lubianym ;) A zazwyczaj imię wybieramy nie patrząc na modę tylko na to czy nie będzie się nam kojarzyć z kimś kogo nie lubimy. Teraz moja córeczka ma 3 miesiące a już dwie moje koleżanki, które urodziły po mnie, dały swoim córką na imię Nadia. To troszkę wkurzające no ale cóż.

2015-12-04 22:10

Moje córki to w kolejności od najstarszej: Weronika Anna, Marta Wiktoria i Magdalena Ewa. Najgorzej było wybrać imię dla najmłodszej - miała być Zuzanna, ale mąż się nie zgodził. Mnie się bardzo podoba imię Milena, ale starsze córki nie chciały mieć siostrzyczki Milenki i mają Magdalenkę.

2015-12-04 22:04

Zazdroszczę :D fajnie jest mieć taką gromadkę dzieci :) W domu zawsze raźniej i zawsze wesoło :D

2015-12-04 19:30

ja mam Stasia, na drugie ma Michaś - po tacie :) dla dziewczynki jak się trafi marzy mi się Antosia, a że w sumie chcę mieć czwórkę dzieci to będę miała jeszcze nad czym myśleć :D