Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Noworodek i niemowlę (1138 Wątki)

Imiona dzieci 2015

Data utworzenia : 2015-04-03 15:30 | Ostatni komentarz 2016-11-07 10:56

katarzyna.bezak

18903 Odsłony
317 Komentarze

Jakie w tym roku są popularne imiona nadawane dzieciom? Jak dałyście na imię swoim pociechom? Popularne, nowoczesne, czy tradycyjne?

2016-01-09 18:54

Jajeczko89 nie będzie złe :-))) jak dla mnie to piękne imię :-) wybór imienia to tylko i wyłacznie rodziców sprawa i nikogo więcej :-) Niektórzy mówią; nie dajecie tak czy siak na imię,bo dziecko bedzie takie czy takie - ja bym tak na to nie patrzyła. Jest wiele informacji o imieniu i przypisanych do niego cechach charakteru no i co z tego :-) Pomyślcie tak logicznie czy dziecko które się rodzi może być takie czy takie,bo tak pisało w internecie czy w książach??? owszem zawsze jakieś cechy pasują, te wszystkie cechy tak są napisane,że zawsze będą pasowały do każdego dziecka i jego imienia :-) Spróbuje kiedyś przeczytać sobie horoskop, ale każdy znak po kolei - okaże się że wszędzie jest to samo, tylko inaczej napisane :-))) Jajeczko89 jak Wam sie podoba imię Liliana to dajcie tak na imię dziecku :-)))mnie się podoba bardzo :-) mojej koleżanki córeczką ma tak na imię Lilka, dziewczynka jest świetna, ma 4 lata, jest niesamowicie zdolna,mądra i po prostu prześliczna, ma b;on loki i duuuże niebieskie oczy, na prawda jak lala wygląda :-)))) Nam mówili nie dajcie imienia Franek, bo wszystkie Franki to łobuzy i co jest łobuz - oczywiście, że jest i nie uważam, że dlatego, ze ma na imię Franek :-))),

2016-01-08 16:22

A czy myślicie ,że za Lilianę dziecko będzie złe , że to staromodne itp? Wybór imienia to duża odpowiedzialność . Chyba na Elizie się skończy . Do maja jest jeszcze trochę czasu ,

2016-01-07 22:03

Do Zuzanny Wojtek by pasował ;)

2016-01-07 21:56

P.Szaran! Polecam imię Oskar ha :> Ja mam i Oskarka i jest super chłopczykiem :)

2016-01-07 20:27

Też jestem ciekawa u mnie w domu Zuzanna teraz chłopczyk i nie mam pomyslu

2016-01-07 15:13

Ja mam Judytę fakt,urodzona w 2014,ale co z tego..:) to i tak mega rzadkie imię,dla nas ma swoje znaczenie i czy się komuś podoba,czy nie,to mało ważne.. ;) mi się podoba Eliza-Eli zdrobnienie.. W ogóle jest wiele bardzo ładnych imion..można by pisać i pisać :) każde ma coś w sobie :)

2016-01-04 17:00

Otóż to - ile ludzi tyle opinii, więc w Internecie nie szukałabym podpowiedzi czy któreś imię się podoba. Najważniejsze, aby nie pokrzywdzić dziecka i żeby rodzicom się podobało. :) Mnie od zawsze zachwycały imiona Wiktor i Malwina, ale doskonale zdaję sobie sprawę, że jednym również przypadną do gustu, a według innych będą paskudne. :)

2016-01-04 14:21

Tez mi sie podoba Hania :) a z tych imiona najbardziej Liliana :)