Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Zasady forum (35 Wątki)

Propozycje i błędy na forum

Data utworzenia : 2013-01-17 11:29 | Ostatni komentarz 2022-01-22 22:38

P.Janik

87323 Odsłony
1319 Komentarze

Ułatwimy pracę moderatorom. Piszcie tutaj propozycje, zauważone błędy, powtarzające się posty. To od nas przecież zależy jak to wszystko będzie wyglądać.

2014-05-30 22:08

No właśnie o czymś takim myślałam, żeby po prostu ułatwić redakcji i nam życie. Dzisiaj widziałam kilka nowych wątków, które są przerobione na dziesiątą stronę i nie są indywidualnym problemem (np. ząbkowanie), Lovi zamknęło te wątki, ale nie oszukujmy się i tak w nich będą nowe wpisy - zawsze tak jest.

2014-05-30 22:02

To może warto dodać opis "wyszukaj w dziale" i "wyszukaj w całym serwisie"?

2014-05-30 21:58

No tak, bo górna szuka w całym serwisie i wtedy można znaleźć to co się chce. Ale jak w dolnej będąc w dziale ZAKUPY wpiszesz hasło GLUTEN, bo o tym chcesz czytać to za żadne skarby nie znajdzie - o to mi chodzi. A jednak wydaje mi się, że bardziej widoczna jest ta wyszukiwarka po lewej stronie i niektóre osoby częściej z niej korzystają, nie wiedząc jak działa.

2014-05-30 21:54

Silje, będąc na tej stronie skorzystałam z górnej wyszukiwarki i mi pokazało 3 strony wyników. Wydaje mi się że działa ok... Ja od początku korzystam tylko z górnej wyszukiwarki...dobra zajarzyłam. Ja korzystam z tej pełnej ;) Dzięki za zdjęcie, bo bez niego bym nie zajarzyła ;)

2014-05-30 21:45

Agnie wyszukiwarka numer 1 szuka w tym dziale, w którym jesteś, serio spróbuj wyszukać coś typu "smoczek uspokajający" będąc w TU :) A wyszukiwarka numer 2 szuka w całym serwisie :)

2014-05-30 21:41

Silje, nie zauważyłam, żeby wyszukiwarka działala w taki sposób, jak piszesz. Wg mnie jest ok i przeszukuje ona wszystkie działy. Przynajmniej mi wyniki pokazują się z różnych działów oraz z artykułów... Chyba że chodzi Ci o coś innego i źle zrozumiałam

2014-05-30 21:27

Drogie Lovi, myślę, że coś trzeba zrobić z wyszukiwarką nad działami forum, bo zauważyłam, że zdecydowana większość użytkowniczek, zwłaszcza tych nowych, których przybywa, nie wie, że wyszukuje ona tylko w tym dziale, w którym jesteśmy a nie w całym forum. Pewnie dziewczyny na to uwagi nie zwracają i dlatego tematy dublują się tak szybko.

2014-05-28 23:24

http://lovi.pl/pl/forum/7/2867/1 Już jest wątek o podobnym temacie...