Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Zasady forum (35 Wątki)

Propozycje i błędy na forum

Data utworzenia : 2013-01-17 11:29 | Ostatni komentarz 2022-01-22 22:38

P.Janik

87322 Odsłony
1319 Komentarze

Ułatwimy pracę moderatorom. Piszcie tutaj propozycje, zauważone błędy, powtarzające się posty. To od nas przecież zależy jak to wszystko będzie wyglądać.

2014-06-04 22:51

Sporo wątków z dzisiejszego dnia z loginu Mlecznakrowka jest zdublowanych i powtarzających z już istniejącymi czy możecie na to rzucić okiem

2014-06-04 13:10

Wedle życzenia.

2014-06-04 13:03

Admin, wg mnie teraz jest ok :-) tak "przejrzyściej" jak widać w jakim temacie jest dodany komentarz :-) tylko jak znowu wpisałam w wyszukiwarkę słowo "pępowina" to nie pokazuje się wszędzie temat wątku (w załączeniu), a wg mnie też byłoby dobrze gdyby się pojawiał.

2014-06-04 12:50

BeataP86: czy tak jak teraz jest ok?

2014-06-04 11:35

Szukałam akurat w dziale "ciąża i poród" słowa kluczowego i np. wyskakuje tak jak w załączniku- pojawia się słowo kluczowe np. pępowina, ale nie ma konkretnego tematu. A wydaje mi się, że lepiej by było gdyby w tych miejscach pojawiał się temat np. przecinanie pępowiny przez tatę dziecka bo wtedy od razu wiadomo czy chcemy coś przeczytać / napisać odnośnie tego tematu czy jednak szukamy innego tematu związanego z tym słowem kluczowym. Dopiero po wejściu w "forum- wątek", "forum-komentarz" wyskakuje temat, a wg mnie lepiej i szybciej byłoby gdyby ta informacja pojawiała się od razu :-)

2014-06-02 14:11

Beata jeśli w tytule wątku jest to czego szukasz to wyskoczy :)

2014-06-02 10:19

Jestem na tym forum od niedawna, ale bardzo mnie wciągnęło i chciałabym się wypowiadać i też zakładać nowe (wg mnie ciekawe) wątki :-) Chciałam utworzyć nowy wątek więc skorzystałam z wyszukiwarki wpisując kluczowe słowo- wyszukiwarka owszem pokazała, że to słowo pojawia się w wypowiedziach, ale nie pokazuje pod jakim tematem- wg mnie jest to trochę utrudnienie ponieważ gdy wyskoczy bardzo dużo wypowiedzi to nie wiadomo do jakiego wątku są one przyporządkowane. Jest tylko pokazany dział np. "ciąża i poród", ale konkretny "tytuł/temat" wątku się nie pojawia. Może byłoby dobrze gdyby oprócz działu pojawiał się też "temat" wątku? Gdyż słowo, którego szukamy może w każdym temacie mieć inne znaczenie, a ułatwieniem byłoby posegregowanie wypowiedzi również pod kątem tematu wątku.

2014-05-31 21:16

Nowy wątek o zachciankach ciążowych http://lovi.pl/pl/forum/1/2893/1 , a istnieje już ten http://lovi.pl/pl/forum/1/153/1