Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Zasady forum (35 Wątki)

Propozycje i błędy na forum

Data utworzenia : 2013-01-17 11:29 | Ostatni komentarz 2022-01-22 22:38

P.Janik

87320 Odsłony
1319 Komentarze

Ułatwimy pracę moderatorom. Piszcie tutaj propozycje, zauważone błędy, powtarzające się posty. To od nas przecież zależy jak to wszystko będzie wyglądać.

2014-05-18 05:35

Basiu my o tym wiemy. Chodzi o to co napisała Marta. Czasami ktoś z jakiś powodów nie udziela się na forum przez jakiś czas i wraca. Jeśli by się nie dało dodać daty rejestracji, to może choć jest opcja, by z automatu wątek Poznajmy się dodawać do ulubionych w profilu? Mam wrażenie, że kilka dziewczyn ostatnio dołączyło, a pewnie jeszcze nie dokopały się do tego wątku? Ewentualnie może wątek poznajmy się mógłby być zawsze jako pierwszy na liście by nowe użytkowniczki mogły go zauważyć? Ja sama napisałam w nim dopiero po kilku dniach pisania na forum...

2014-05-17 23:14

nie liczy się ilość tylko jakość

2014-05-17 20:30

Silje, mi wystarczyłaby informacja "użytkownik forum od...". Taki ranking zależy zazwyczaj od ilości napisanych postów

2014-05-16 22:43

Dziewczyny juz prosilysmy kiedys o cos w stylu rang, zeny mozna bylo wlasnie wiedziec kto jest "stary wyjadacz" a kto "raczkujaca Lovimama" :) ale nie razie nic sie nie dzieje w tym kierunku niestety.

2014-05-16 22:28

w sumie racja, bo czasem piszą osoby, które wracają po kilku miesiącach a my myślimy, że dopiero tu zaczynają i pouczyłoby się zasad czy coś, albo zaprosiło na forum "poznajmy się " a to stare wygi :)

2014-05-16 22:25

Czy jest opcja, aby przy naszym nicku pojawiała się informacja o dacie rejestracji?

2014-05-15 22:41

zauważyłam pewną zależność.... piszecie , że czasem "znikają" Wam wpisy podczas edycji. Mi też się to zdarzyło i wiem juz w jakiej sytuacji. Jak wcisne pole edytuj i mam w tym czasie otwartą ramkę do wpisania kometarza to wtedy tak się dzieje i często też edytowany wpis jest zastąpiony nowym z ramki. Trzeba pilnować, by nie nacisnąć "dodaj komentarz" gdy wcześniej nacisnełysmy "edytuj" lub odwrotnie :) mam nadzieje, że nic nie poplątałam :)

2014-05-15 12:08

Podpinam się pod Dariolkę http://lovi.pl/pl/forum/9/2792 to już było, połączyć, albo usunąć poprosimy, bo dokładnie o to samo chodzi.