Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Zasady forum (35 Wątki)

Propozycje i błędy na forum

Data utworzenia : 2013-01-17 11:29 | Ostatni komentarz 2022-01-22 22:38

P.Janik

87325 Odsłony
1319 Komentarze

Ułatwimy pracę moderatorom. Piszcie tutaj propozycje, zauważone błędy, powtarzające się posty. To od nas przecież zależy jak to wszystko będzie wyglądać.

2014-06-06 12:04

Silje mocno powiedziane, ale faktycznie weszłam w wyszukiwarkę i nie wiedziałam, że aż tak tą krówkę poniosło :)

2014-06-06 11:23

Droga Redakcjo czy wy możecie jakoś ogarnąć ten syf? Bo to co zrobiła osoba o nicku mlecznakrowka to inaczej się nazwać nie da. Zróbcie coś z tym, bo z fajnego forum zaczyna robić się śmietnik, wszyscy stąd uciekną jak tak dalej pójdzie, bo nic nie będzie można znaleźć.

2014-06-06 07:55

Redakcjo czy można usunąć część wpisów z wątku http://lovi.pl/pl/forum/6/2855/4 lub też przenieść do ogólnego w pogaduchach? Nastąpiła w nim zmiana tematu, co w przyszłości zainteresowanym tym wątkiem może utrudnić odszukanie potrzebnych informacji ;)

2014-06-06 06:28

dziekuje

2014-06-05 22:30

Magdalenamsl - wątek został dołączony, a ten co był uszczegółowiony http://lovi.pl/pl/forum/5/1371

2014-06-05 16:44

Droga Redakcja prosze o usuniecie mojego watku .....Disco polo czy fasolki ??? czyli ulubiona piosenka twojego dziecka

2014-06-05 15:22

Monika zgadzam się z Tobą w zupełności:) Trzeba mimo wszystko spojrzeć życzliwie na osoby, które są nowe, bo faktycznie stron wątku jest czasem mnóstwo i toczą się w tych wątkach dyskusje czasem zupełnie nie na temat a ktoś z dzieciakami i masą obowiązków zwyczajnie nie ma jak tego przejrzeć i szuka rady szybko. Oczywiście w granicach rozsądku, bo jeśli ktoś tworzy co chwilkę nowy wątek to widać, że tu chodzi typowo o nagrody (i ma do tego prawo), tylko że my wiemy, że nie tędy droga :) Jednak nowe dziewczyny też muszą kiedyś zacząć i też trudno im jest wgryźć się w ekipę i dać polubić, więc może kombinują w ten sposób. Magdalenamsl podobają mi się Twoje wpisy i na pewno nie jesteś z tych osób co jakaś tam mysza i inne co latają po wątkach i sieją ferment ale warto skorzystać faktycznie z wyszukiwarki, bo z tego co widzę od wczoraj to widać nawet nazwy wątków, a to ułatwia sprawę. Może nowe dziewczyny są odbierane przez "stare" jako takie idące na łatwizne itp, ale pamietam kiedy to nie tak dawno sama dołączyłam do nich i utworzyłam wątek " gęsta kaszka na mleku mamy- to możliwe" (chciałam w nim dać rady co zrobić, by kaszka na tym mleku nie rzadziała) a ktoś- nie pamiętam kto- napisał mi że wątek istnieje a wg mnie wątek dotyczył czegoś innego " pokarmy na mleku mamy" :) też wtedy potraktowałam to jako malutki atak ale potem było już dobrze i bardzo lubię nasze dziewczyny:) W sumie fajnie, że pilnuja porządku, bo te forum nie miałoby tak fajnego charakteru:)

2014-06-05 14:23

ZWRÓCONO CI UWAGĘ z przyczyn jasnych ..zakładanie dużej ilosci wątków nie wpłynie na opinie redakcji na koniec msc ... Bardzo mnie dziwi Twoja urażona duma ..każdy chce , żeby forum funkcjonowało dobrze w ładzie i skladzie. Od niedawna zakładane są co chwile nowe watki na ktorych mieszcza sie zaledwie 2,3 albo 5 odpowiedzi ...i po co ? Już napisałam Ci w Twoim wątku , ze nikt nie chce robic nikomu na złosc .. chcemy miec dobrze zgrana paczkę ..a przez osoby nadwrażliwe tworzą się spory .