Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Pogaduchy (1592 Wątki)

Wakacje 2018

Data utworzenia : 2018-01-12 10:50 | Ostatni komentarz 2018-07-01 01:06

Konto usunięte

4240 Odsłony
182 Komentarze

Gdzie się wybieracie? Zaplanowałyście już sobie wypoczynek?

2018-06-08 09:59

Pati jak to się mówi nigdy nie ma odpowiedniego momentu, albo kariera, albo mieszkanie, albo wakacje czy inne przyziemności życia codziennego. W momencie kiedy tak bardzo czekasz na te dwie kreski na teście ciążowym to nic nie staje się tak piękne! A bicie serduszka maluszka?! Bezcenne! Pojedziecie za rok w większym składzie i również będzie przyjemnie a wspomnienia niezapomniane! :) Ja to w 30 tc pojechałam na piesze wycieczki do zakopanego :P a w tym roku jedziemy już w trójkę! :)

2018-06-08 09:00

Ja miałam mieć piękne wakacje , zawsze jeździliśmy gdzieś w Polsce , w tym roku miało być inaczej razem ze znajomymi wykupilismy wycieczkę do Bułgarii plaza, drinki , jakaś impreza wszystko pięknie a tu niespodzianka wyszła i będzie dzidziuś, ucieszyłam się już sobie myślę nie muszę pić . W końcu się spełniło moje marzenie i będę mama , a wakacje będą na spokojnie. Po wizycie u ginekologa okazało się że będę miała aż nadto spokojne bo o wyjeździe za granicę mogę zapomnieć . Ale z dwojga złego jestem mega szczęśliwa ze będę mieć dzidziusia jest nadzieja ze pojedziemy nad morze w Polsce trzymajcie kciuki

2018-06-08 08:49

Ja uwielbiam to miejsce. Ono fakt jest spokojnym miasteczkiem, nie ma tak, że na plaży nie ma gdzie postawić stopy. Jest czyściutka plaża, blisko do kołobrzegu i dżwiżyna. Mega polecam.

2018-06-08 08:48

Super! Lubię takie miejsca ze wspomnieniami.

2018-06-08 08:45

agnieszka wiem, bo już tam byliśmy. W Grzybowie o zachodzie słońca oświadczył mi sie mój mąż i teraz na rocznicę wracamy w to miejsce ;] 06.08.2015 oświadczyny 06.08.2016 ślub ;]

2018-06-07 21:58

My wyruszamy w lipcu z Norwegii przed Danię, Niemcy , Polsce do rodzinnego miasta Gdańska. Po tygodniu lecimy z rodzinką do Zakopanego na tydzień. W drodze powrotnej robimy przystanek w Jeleniej i dymamy przez Niemcy i Danie na prom do Norwegii :) ciekawi mnie jak to zniesie Miki, lubi jeździć a że jedziemy na noc istnieje szansa, że prześpi większość trasy :)

2018-06-07 11:43

Najprawdopodobniej tydzień w górach (Tatry, ach Tatry) i któryś cieplejszy weekend nad morzem :)

Konto usunięte

2018-06-06 16:13

Zamarancza, Grzybowo to bardzo fajne, ustronne miejsce. Nie ma aż takich tlokow jak w bardziej znanych kurortach, choc ludzi i tak jest sporo :-)/ale tam jakos tak spokojniej :-)