Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Pogaduchy (1592 Wątki)

Wakacje 2018

Data utworzenia : 2018-01-12 10:50 | Ostatni komentarz 2018-07-01 01:06

Konto usunięte

4234 Odsłony
182 Komentarze

Gdzie się wybieracie? Zaplanowałyście już sobie wypoczynek?

2018-06-13 08:41

W momencie kiedy decydujemy się na dziecko, wchodzimy w role rodzica i jesteśmy rodzicami, nie wyobrażam sobie podrzucić dziecka dziadkom i pojechać na wakacje, Nie rozumiem rodziców, co zostawiają swoje dzieci i jadą na wycieczkę. Przecież dziecko to członek rodziny, część małego świata, długo oczekiwanego.

2018-06-12 10:43

Ja na pewno będę lecieć samolotem. A w Polsce na dalekie wycieczki zawsze zabieram córkę. Nie zostawię jej z nikim na tak długo, a gdyby nie daj Boże dostała ataku to ja bym gnala samochodem szybko by jej lek podać bo nikt jej nie poda. Może stać się wypadek. Nie dziękuję. Wolę mieć córkę przy sobie i w razie potrzeby szybko zareagować.

2018-06-12 09:09

Ja sobie nie wyobrażam tak dalekiej podróży autem z malutkim dzieckiem. Jazda do Chorwacji autem to dla mnie tylko męczarnia. Ale też nie mam obaw przed samolotem, więc może inaczej do tego podchodzę.

2018-06-11 12:59

Ja zamierzam kupić nosidlo na takie wycieczki.

2018-06-11 11:39

My to mieliśmy ambitny plan by iść całą rodziną do Morskiego, po czym mama mi mówi, że oni nie idą bo nogi nie te i że Miki może zostać z nimi bo po co go męczyć taką trasą. A my tak bardzo chcieliśmy iść w trójkę, nie przywykłam do podrzucana dziecka :( co byście zrobiły?:) Wiem, że liczy się komfort dziecka, pewnie podejmiemy decyzję po przyjeździe i sprawdzeniu pogody :)

2018-06-11 06:12

I nas pierwsze wakacje w Polsce nad morzem podróż to był koszmar. Już nie wiedziałam co robić. Miałam ochotę. Zawrócić i nigdzie nie jechać. Więc samochodem za granicę napewno bym się nie odważyła.

2018-06-11 06:08

Ja byłam z córką na wycieczce. Pojechaliśmy samochodem. Kilka godzin spędzonych w samochodzie i co jakiś czas przerwy by i córka sobie odpoczela. Podróż córka zniosła dobrze gorzej z powrotem. Ale ogólnie nie było źle.

Konto usunięte

2018-06-10 16:48

To wiadomo... Tym bardziej z małymi dziecmi. Ostatnio na jakimś blogu czytałam wpis o podróży z małym dzieckiem... PKP. Najpierw się przeraziłam, że ktoś PKP z małym dzieckiem pojechał w kilkugodzinną podróż, ale potem znalazłam sporo plusów takiej wyprawy. Tylko, że PKP to jedynie w Polsce