Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Pogaduchy (1592 Wątki)

Wakacje 2018

Data utworzenia : 2018-01-12 10:50 | Ostatni komentarz 2018-07-01 01:06

Konto usunięte

4244 Odsłony
182 Komentarze

Gdzie się wybieracie? Zaplanowałyście już sobie wypoczynek?

2018-05-31 10:44

To moja córka miała niecałe dziesięć miesięcy jak ja zabrałam na wspólne wczasy. Powiem ci, że córka miała w tym czasie problem z jedzeniem nic nie chciala jesc. Ale tak to nie mam co narzekać.

2018-05-31 09:18

To fajnie masz choć ja wolałam stałe pory wszystkie go z dzieckiem i uregulowany rytm dnia. Js w ogóle muszę mieć wszystko zaplanowane bo inaczej jestem sfrustrowana. Inna sprawa że moje dziecko miało zawsze pod górkę ze spaniem i niezależnie o której szło spać to pobudka i tak między 5a6 i tak di dziś. My też wszędzie zabueralusmy dziecko ze sobą też nie lubię zostawiać. Na pierwszy wakacje pojechaliśmy jsk synek miał 16muesiecy i przyznam że było to dla mnie zderzenie z rzeczywistością. Byłam zła i sfrustrowana bo z odpoczynkiem nie miało to nic wspólnego. Wstawanie o 5bueganue pi plaży bo ani na chwilę nie usiadł jedzenia obiady z mężem na zmianę bo gdzież tam wysiedziak w barze i awantury o wszystko a kawa lody czy gofry tylko na wynos...

2018-05-30 22:17

U mnie córka od samego początku była przyzwyczajona że wszędzie ze mną jeździ. Ja córki na dłuższy czas z nikim nie zostawiam. Wolę mieć dziecko na oku. Dzięki temu córka wytrzymuje długie spotkania rodzinne, a jak dla niej jest za długo to daję znać i wtedy się zbieramy do domu. Dzięki temu też nie musimy szybko wracać z gościmy. Córka w te upały jest myta codziennie ale nie ma stałej godziny kąpieli co jest dla nas wygodne. Córka dostosowuje się do naszego rytmu dnia. Jak ja z mężem śpię to ona też. Mimo, że spała całą noc to jak my nie wstaniemy to córka też śpi. Jest to dla nas wygodne. Dzięki temu mogę sobie wiele rzeczy porobić jak mąż wróci z nocki bo on śpi, a córka razem z nim. Wstają dopiero o 12.

2018-05-30 09:04

Od kiedy urodziłam nie byliśmy nigdzie na wakacjach i pora to zmienić w tym roku. :) Bartuś jest już na tyle duży, że możemy z nim jechać kamperem na wynajem http://dethleffs-polska.pl/wynajem-kampera/ i pojedziemy gdzieś po Polsce, blisko. Może za kilka lat odważymy się jechać z nim za granicę. :)

2018-05-28 17:11

My planujemy wyjazd we wrześniu z Małą :)

2018-05-27 23:56

Toruń to niedaleko mnie.

2018-05-27 19:23

Ja sobie daruje w tym roku wyjazdy, bo jakoś tak z kilkumiesięcznym dzieckiem za dużo mi się wydaje zachodu :-) ale w przyszłym roku jesienią już mamy w planach wypad gdzieś do ciepełka. Za takie maluchy dopłaca się grosze, także warto.

2018-05-27 17:46

Pcheła daleko macie do Torunia? :)