Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Pogaduchy (1591 Wątki)

Wakacje 2018

Data utworzenia : 2018-01-12 10:50 | Ostatni komentarz 2018-07-01 01:06

Konto usunięte

4232 Odsłony
182 Komentarze

Gdzie się wybieracie? Zaplanowałyście już sobie wypoczynek?

2018-01-12 13:52

My już mamy zarezerwowany hotel nad morzem na początek września. Byliśmy tam dwa lata temu z córką i z synkiem w brzuchu. 2 min od morza. Hotel Bardzo nastawiony na rodziny z dziećmi. Codzienne animacje itp.I nie Wielka miejscowość, nie lubimy przeludnionych miejsc. Ja się śmieje do męża że może w końcu udadzą nam się wakacje żebym nie była w ciąży bo tak średnio co 2 lata takie większewyjazdy robimy i ja akurat w ppierwszym trymestrze zawsze hihi. Najpierw podróż poślubna do Grecji i w ciąży a potem wakacje nad morzem i też w ciąży hihi.

Konto usunięte

2018-01-12 13:14

Jeszcze nie. Zdaję sobie sprawę z tego,ze jeśli chce się sobie coś zabukować konkretnego to trzeba to zrobić z wyprzedzeniem, Ale czekamy jeszcze na to co powiedzą znajomi oraz kiedy dokładie będziemy mieli urlopy. Ale pewnie pojedziemy gdzies nad wodę. Nad jakieś jezioro czy nad morze :) Jeśli chcielibyście się wybrać gdzieś i wypocząć porządnie to polecam tę stronę: https://www.sunandsnow.pl/ - jest tam możliwosć zarezerwowania sobie apartamentu nad morzem czy w górach ( włąsne mieszkanie to o wiele wieksza wygoda jak się podróżuje z dzieckiem)

2018-01-12 12:19

Zawsze mi sie marzyły jakieś wakacje nigdy jeszcze nie bylam na żadnych wakacjach.Mąż urlop mial tylko 3 razy odkąd pracuje jak bralismy ślub i jak sie Dzieci urodziły Mowie mężowi żebyśmy kiedyś sobie gdzieś pojechali bo nad Polskie morze bo nigdy nie byłam to mowi ze ram nic ciekawego nie ma Aż Wam dziewczyny zazdroszczę wakacji!

Konto usunięte

2018-01-12 12:04

My w tym roku pierwszy raz od 8 lat nic nie mamy zaplanowane :O jeszcze jest trochę czasu, a wszystko tak naprawdę zależy od sytuacji "rodzinnej" :D Dwa lata temu byłam w ciąży w wakacje i wyjechaliśmy tylko na 4 dni do Budapesztu bo tylko w 2 trymestrze miałam zgodę na wyjazd :) Było fajnie, ale za krótko, wiadomo :) Za to rok temu byliśmy na majówce samolotem na wyspie Kos z 6 miesięcznym dzidziutkiem, a później w sierpniu na 2 tygodnie w Bułgarii, już 6 raz z mężem byliśmy razem w Bg, a on 20 raz :) Całe życie jeździł w jedno miejsce z rodzicami na wakacje, później zabrał tam mnie i się zakochałam :) A Polskie morze to dobry plan z kilkumiesięcznym babasem ale we wrześniu, dużo jodu, a mało turystów :P

2018-01-12 11:49

Oj my zobaczy. Chyba dopiero w przyszłym roku jak malutka podrośnie, bo też rodzę w marcu. Ale wypad nad polskie morze całkiem fajny może się okazać dla zdrowia dziecka. Wszystko się okaże, planów większych w tym roku nie mamy. We wrześniu ubiegłego byliśmy na Korfu i było cudnie. I z dziecmi takimi nawet około rocznymi dużo osób z Polski było.

2018-01-12 11:44

W marcu rodzę, ale na koniec lipca może wybierzemy się nad Polskie morze.