Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Pogaduchy (1591 Wątki)

Wakacje 2018

Data utworzenia : 2018-01-12 10:50 | Ostatni komentarz 2018-07-01 01:06

Konto usunięte

4229 Odsłony
182 Komentarze

Gdzie się wybieracie? Zaplanowałyście już sobie wypoczynek?

Konto usunięte

2018-01-17 17:40

Nigdy nie byłam na mazurach, a też mi się marzy :) macie może jakieś fajne namiary na noclegi na mazurach dla rodzinki z małym dzieckiem :) marzyłby mi się taki domek drewniany nad samym jeziorem <3

2018-01-17 16:09

Paulina mi było dane oglądać wschód słońca w Bieszczadach i zachód nad morzem ... obydwa piękne, ale wstać wcześnie rano, wyjść szybko w góry, żeby zdążyć i takim zmęczonym doczekać się tego wschodu... bezcenne...

2018-01-17 11:32

Nie zapominajmy jeszcze o Mazurach naszych pięknych. Widoki też są przednie i duuuzo miejsc, każde inne. Klimat niepowtarzalny.

2018-01-16 18:34

Ja byłam nad morzem i w górach kilka razy. Ja wodę morze, a mąż woli góry ale zimą. Więc nie ma problemu. Latem możemy jechać nad morze, a zimą w góry. Ja mam rodzinę i tu i tu to nie ma problemu z noclegiem.

2018-01-16 15:52

Widoki moze i piękne w górach ale nad morzem ten zachód słońca ta smaczna woda taka słona hihi

2018-01-16 15:20

A dla mnie góry fajniejsze niż morze. Może dlatego że nad morzem to już byłam dużo razy i jakoś leżenie plackiem na plaży też mi nie pasuje bo na wakacjach ja lubię właśnie zwiedzać, coś nowego zobaczyć itd. Na ten rok jeszcze nic planów nie mamy. W ubiegłym roku synek w wakacje był malutki więc nigdzie nie chciałam jechać ale teraz chętnie bym gdzieś się wybrała ale nie mam pomysłu gdzie.

2018-01-16 15:16

Agata ja też z tych co nie lubią leżeć, dla tego dla mnie góry super a morze okazjonalnie. Jak byłam z mężem na kos to chyba taki jeden dzień mieliśmy leniuchowania a tak to też ciągle w ruchu... też wypozyczylismy auto i jeździliśmy cała wyspę a ponad to jeszcze dodatkowo wycieczkę wykupilismy. Rejs statkiem po okolicznych wyspach:-) Ale tam to jest dopiero piękna, czystą woda. Aż miło powspominać:-)

2018-01-16 14:58

Oj w górach piękne widoki, można aktywnie czas spędzać i za każdym razem odkrywać coś nowego. Do tego grzane piwko lub winko w góralskiej knajpce i placek po zbójncku z oscypem...mmmm ale mi się marzy :-) Dla mnie w Polsce lepszy klimat mają zdecydowanie góry. Ja osobiście jak jadę nad morze do innego kraju to mogę poleżeć nic nie robiąc dzień czy dwa, potem nuda. Zawsze najmujemy auto i zwiedzamy ile się da. Korfu zjechalismy wzdłuż i wszerz. Bardzo górzyste, kręte, wąskie uliczki, jak ktoś ma lek wysokości, to może mieć sporego pietra:-) ale widoki niezapomniane.