Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Pogaduchy (1591 Wątki)

Wakacje 2018

Data utworzenia : 2018-01-12 10:50 | Ostatni komentarz 2018-07-01 01:06

Konto usunięte

4230 Odsłony
182 Komentarze

Gdzie się wybieracie? Zaplanowałyście już sobie wypoczynek?

Konto usunięte

2018-01-13 22:30

Byliśmy 6 razy w miejscowości St Konstantina & Elena :) piękne plaże, ciepła woda :) tylko nie polecam Bułgarii w czerwcu bo lubi sobie popadać :P my zawsze przełom lipca i sierpnia lub sierpień i pogoda gwarantowana :) Mieszkamy w takich sympatycznych starszych ludzi którzy mają domek gościnny, niestety już nie przyjmują gości więc nie załatwię, powiedzieli, że dla nas zawsze drzwi stoją otworem ale nie mają już tyle sił by przyjmować gości :) To jest miejscowość 8 km od Varny i 8 km od Złotych Piasków więc wszędzie blisko i można busem podjechać :) my jesteśmy bardzo zadowoleni, ale ja chciałabym też pozwiedzać trochę Europy więc powiedziałam mężowi, że na razie pas z BG :)

2018-01-13 22:19

Tak wakacje mamy już zaplanowane. Rok temu właśnie będąc na wakacjach podjęliśmy decyzję że w tym roku będzie Bułgaria. Już się nie mogę doczekać. Słońce, plaża, bikini, coś pięknego

2018-01-12 23:21

Ja nie wiem czy gdzieś z mężem wyjedziemy na wakacje. Mamy cztery wesela w tym roku. Jedno trafia w majówkę, a drugie w lipcu. Te dwa wesela są daleko i myśleliśmy wtedy się zostać w tych miejscowościach trochę dłużej niż na samo wesele. Jedno jest pod ruską granicę. Mamy tam 404 kilometry, a to drugie jest w starym sączu. Więc góry. Ja już tam byłam więc wiem co gdzie jest. Ale męża mogę oprowadzić i przy okazji spędzić czas z rodziną. Co prawda przyszywaną ale jednak rodzina.

Konto usunięte

2018-01-12 21:38

Agusia8 i Ewcia2, w koncu kiedys sie wybierzecie w jakies fajne miejsce :-) Agusia8 Ty musisz nad męzem popracowac, niech da sie namowic na wyjazd. Polski Bałtyk to jest coś. Klimat moim zdaniem nie do podrobienia. Ja juz praktycznie od dziecka jezdze co rok nad polskie morze i jeszcze mi sie nie znudziło. W niektorych miejscowosciach bylam juz po kilka razy. Ja rodze w maju. We wrzesniu chcemy sie gdzies eybrac, alr chyba gdzies blizej niz morze.

2018-01-12 19:35

Anna.Filipowicz, a możesz zdradzić, gdzie dokładnie jezdzic ie do Bułgarii?

2018-01-12 15:58

Ja nigdy na wakachach nie bylam, jak poznalam.meza.to.jedynie jeździliśmy nad wodę.lub jakies gorace źródła..nigdy nie bylam na wakachach, puzniej.pieniądze byly potrzebne na mieszkanie bo zaszlam w ciaze, teraz sie budujemy o dop mamy stan surowy z długami..takze prędko nie pojedziemy na zadne wakacje...moze.kiedys...nie wiem...także zazdroszczę wam dziewczyny;)

2018-01-12 15:18

Agusia to szkoda, że mąż ma takie podejście. Mój pracuje w turystyce i bardzo lubi podróżować. I my najczęściej latamy jesienią w ofertach last minute. Naprawde za niewielkie pieniądze. Sądzę, że w Polsce nieraz można więcej wydać np. nad morzem. A za małego dzieciaczka to płaci się tylko za przelot często. Bo przecież śpi z rodzicami i nie je tego co dorośli tylko mleko i słoiczki.

2018-01-12 14:08

My w tym roku odpuscimy kasy nie ma. Mamy komunie trzeba elewacje zrobić i młodemu chce kawałek pokoju ukraść od dziewczyn. Byliśmy 2 lata temu nad morzem fakt ze mieliśmy kilometr do morza ale nam to nie przeszkadzało dziewczyna tez nie. A jeszcze mieliśmy apartament wiec młode miały swój pokój. I wtedy zostało poczęte moje Juliontko :)