Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Pogaduchy (1591 Wątki)

Wakacje 2018

Data utworzenia : 2018-01-12 10:50 | Ostatni komentarz 2018-07-01 01:06

Konto usunięte

4226 Odsłony
182 Komentarze

Gdzie się wybieracie? Zaplanowałyście już sobie wypoczynek?

2018-01-14 14:37

mnie najbardziej ta jazda martwi bo kawał mamy

2018-01-14 14:09

Paulina w górach też można spotkać morski "klimat". Np. Nad Soliną...

2018-01-14 12:47

ja w górach jeszcze nie byłam uwielbiam morze, nie wiem może kiedyś się i w góry wybierzemy

2018-01-14 09:08

Ja tam mam bliżej do gór bo z południa Polski jestem. Nad morze cała Polskę muszę przejechać... Ale to dobrze bo ja osobiście uwielbiam góry i weekend w górach na szybko można zawsze zorganizować... Nie lubię jednak Zakopanego. Przeludnione... Wolę Bieszczady... A morze raz na 2 lata mi wystarczy, i to we wrześniu bo nie lubię upałów, wolę spacerować i podziwiać niż się opalać a poza tym z takimi małymi dziećmi to i tak upały nie wskazane...n

2018-01-14 08:45

Ja do morza 700 km , do Zakopanego około 200. Więc do tych gor nam bliżej. W zeszłym roku byliśmy na Boże Ciało w Zakopanem, ale z pogodą nie trafiliśmy bo cały czas lało a w górach śnieg... Taki to był czerwiec :-) A ja też z chęcią zobaczyłabym Bułgarię, Albania podobno nie jest popularna a piękna. My ostatnio stawialismy na Grecję, ale jak coś to teraz też pewnie zmienimy kraj. W przyszłym roku znajomi mają ślub w Portugalii, być może tam przy okazji zostaniemy. Niestety ten kraj do najtańszych nie należy.

2018-01-14 07:30

Dziewczyny a macie blisko do morza czy do gór? My mamy jakieś 2.5 godziny samochodem nad morze kilka razy jechaliśmy na cały dzień z dzieciakami jak każdy nie było żeby na dłużej zostac

2018-01-14 02:10

Ja na pewno za rok polecę całą rodziną samolotem do ameryki do wujka w odwiedziny. Tylko nie maj i listopad bo wredy nie ma czasu. Ale on zawsze przyjeżdża, a mi się też marzy nowy jork pozwiedzać.

2018-01-13 22:42

Agata S niestety taki już jest moze kiedyś mi sie uda go namówić na jakies wakacje.Aż Ci zazdroszczę że masz męża który lubi podróżować.Moj to najchętniej siedzial by tylko w domu przed telewizorem :-( Jeszcze bym sie nie dziwiła jakby był starszy ale jestesmy młodzi i trzeba korzystać z zycia ;) Agnieszka może w koncu uda mi sie go namowic na ten wyjazd nad Polskie morze tak mi sie marzy :) Będę próbować do skutku ;)