Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Pogaduchy (1592 Wątki)

Wakacje 2018

Data utworzenia : 2018-01-12 10:50 | Ostatni komentarz 2018-07-01 01:06

Konto usunięte

4237 Odsłony
182 Komentarze

Gdzie się wybieracie? Zaplanowałyście już sobie wypoczynek?

2018-01-19 15:04

U mnie w tym roku wczasy w polsce. Może w przyszłym roku urlop spędzimy za granicą.

2018-01-19 11:25

Wtym roku... hmm. jeszcze nie mam szczegółowych planów, ale chodzi mi po głowie jakiś zagraniczny wyjazd - najbardziej kusi mnie Hiszpania albo Skandynawia. Może w końcu uda mi się zobaczyć te piękne miejsca :)

2018-01-17 23:35

Ja tez nie byłam za granicą i chyba byłabym się jechać. Agusia a z jakiego województwa jesteś?

2018-01-17 22:55

Niestety nigdy nie byłam zagranicą a bardzo bym chciala kiedyś sie przejechać ale niestety to nie realne:( Chociaz nad Polskie morze chciałabym pojechac może kiedys...

2018-01-17 22:29

Anna ja na mazurach polecam Hotel Kanu klub. Mają też domki ale hotel naprawdę unikalny. Wszędzie są stare meble ale takie odrestaurowane, nie ma 2 identycznych pokoi, każdy ma inny wystrój, bardzo duży ogrodzony teren, daleko od cywilizacji hihi nad samym jeziorem, na mnie zrobił ogromne wrażenie. Ja niestety nie byłam jeszcze za granicą :-(

2018-01-17 21:56

magno oj wschód musi być piękny aż zazdroszcze a za granicą na wakacjach byłyście?

Konto usunięte

2018-01-17 20:34

Ja w góry mam ok. 70 km, nad morze to chyba z 700 bedzie albo i wiecej. Samochodem nad morze ok. 9 godzin. W gory jezdzimy bardzo czesto na krotkie weekendy, ale tez raz w roku nad morze obowiazkowo :-) ten rok bedzie pierwszy bez morza dla mnie od kilkunastu lat :( ale za to beda to pierwsze wakacje w górach z wyczekiwaną Córcia <3 :-)

2018-01-17 19:41

W tym roku mieliśmy jechać na urlop do Islandii, mązż ma tam brata więc nocleg za darmo przeloty jak kupi się bilet wcześniej to też nie duży wydatek. Ustaliliśmy, że polecimy koniec lipca początek sierpnia ale nic z tego. Tak się wszystko poukładało, że akurat w tym terminie jadę do spa jak to mój mąż mówi. Mam termin na sierpnia i pewnie okres kiedy mieliśmy spędzić w Islandii poznając piękne widoki dzikich wodospadów, ja spędzę w szpitalu na poznawaniu się z moją małą dzieciną. Jak będzie wszytko z ciążą ok to może w maju wybierzemy się na kilka dni w góry ( Karpacz Szklarska Poręba) tak, żeby odpocząć od pracy nacieszyć się sobą i nabrać siły na nadchodzące zmiany.