Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Pogaduchy (1592 Wątki)

Pomysły na wakacje 2017?

Data utworzenia : 2016-12-22 16:33 | Ostatni komentarz 2018-08-08 09:45

marta.cis

11925 Odsłony
404 Komentarze

Wiem, że czasu jeszcze sporo ale...chcę w wakacje zrobić coś fajnego a zarazem innego, nie chcę już jechać nad polskie morze, które ostatnio jest przepełnione.

2017-02-06 21:36

Mi najbardziej podobało się w Białogórze, choć do plaży dość daleko , ale za to ładna i szeroka plaża. Z małym dzieckiem to dobrze jak blisko do plaży albo jak dojście dobre i nie trzeba się męczyć z wózkiem po piachu. Na noc też jechaliśmy z małą prawie całą drogę przespała. My też jedziemy w czerwcu w okolice Kołobrzegu, jeszcze nie wiem dokładnie gdzie się wybierzemy.

2017-02-06 21:22

Nam się szykuje wyjazd na Warmię w maju. Mały będzie miał 11 miesięcy. Posiedzimy kilka dni u rodziny i z tamtą mamy godzinę drogi nad morze więc na pewno też zjedziemy. Kraków piękny byłam tam raz i mam nadzieję wrócić. Byłam podpisać umowę o pracę pojechałam wcześniej żeby pozwiedzać i żałuję że nie wróciłam tam jeszcze raz.

2017-02-06 21:07

My byśmy w nocy jechali to też inaczej kiedy dziecko śpi. W Pobierowie nie byłam nigdy.

2017-02-06 20:09

Ja też nie przepadam za dużymi miejscowościami, w zeszłym roku z małą byłam w Pobierowie też miała 8 miesięcy. Jedziemy również około 6,7 godzin, raz jechaliśmy na dzień mała choć nie lubi jeździć autem to podróż zniosła o dziwo dobrze, większość drogi przespała. Robiliśmy co jakiś czas przerwę, ogólnie to nie było źle , myślałam, że będzie ta jazda wyglądała gorzej. W czerwcu w Grzybowie jest spokój, przynajmniej kiedyś był jak byłam parę lat temu.

2017-02-06 19:48

Moona nie jeżdżę do dużych miejscowości, ale ciężko znaleźć teraz miejsce, gdzie jest mało ludzi. Byłam w Grzybowie i bardzo mi się podobało. Plaża czyściutka, mała wioska super ;] Myślałam, żeby pojechać właśnie w czerwcu, mały będzie miał wtedy ok 8 miesięcy, ale podróż to ok 6 godzin nie wiem jak on to wytrzyma.

2017-02-06 15:36

Kraków jest naprawde przepiękny i warto tam pojechać. Ja bylam 2 razy i chce tam jeszcze pojechać. Planowaliśmy jechać zeszlym latem, ale okazalo sie, ze moja córka ma chorobe lokomocyjna i nie chce jej tyle męczyć. A ja właśnie lubie jak jest dużo ludzi. Zawsze spedzalismy urlop w Miedzyzdrojach z mężem, w szczycie sezonu gdzie sa tłumy i ciągle coś się dzieje. W tym roku bylismy tam pierwszy raz z córką, we Wrześniu i wszystko bylo juz pozamykane, mało ludzi, cicho, nie to miasto, bylo po prostu smutno...nie mój klimat;)

2017-02-06 15:14

My z mężem i znajomymi planowalismy w sierpniu jechać na Mazury właśnie ale w obecnej sytuacji nie wiem czy po jedziemy a jak juz to na pewno nie w sierpniu tylko jak cos to wczesniej ciężko bym miala się trochę poruszać (końcówka września chyba będzie wypadał mi poród :-) wszystkiego się dowiem na USG w sobotę )

2017-02-06 14:28

Ja też jeszcze nie byłam w Krakowie i też mi się marzy tam pojechać. Ale jakoś nie możemy się tam wybrać. Zamarancza w maju, czerwcu fajnie nad morzem a szczególnie jak się jedzie z małym dzieckiem, nie ma tyle tłumów, my byliśmy w zeszłym roku w czerwcu i było bardzo fajnie. A nie myślałaś pojechać do mniejszej miejscowości, żeby było mniej ludzi ?