Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Pogaduchy (1592 Wątki)

Pomysły na wakacje 2017?

Data utworzenia : 2016-12-22 16:33 | Ostatni komentarz 2018-08-08 09:45

marta.cis

11970 Odsłony
404 Komentarze

Wiem, że czasu jeszcze sporo ale...chcę w wakacje zrobić coś fajnego a zarazem innego, nie chcę już jechać nad polskie morze, które ostatnio jest przepełnione.

2017-02-20 11:26

Zamarancza jak zdecydujesz się na miejsce to dopytaj co oferują dla małych dzieci, bo w wielu miejscach na życzenie udostępniają łóżeczko turystyczne, wanienke, podgrzewacz, krzesełko do karmienia itp. Pościel zawsze biorę swoją, nawet jak jest na miejscu, bo nie mam pewności, jak jest prana i kto z niej korzystał wcześniej. Ale mamy duży samochód, więc dla nas to nie problem.

2017-02-20 10:44

Zgadzam się mam ale nie tylko dzieci mają wygodnie dorośli też.

2017-02-20 10:31

Z malutkim dzieckiem to nie, ale z dziećmi już tak 6l. i więcej to jak najbardziej. A ja się zastanawiam czy są mamy podróżujące na wakacje pociągiem z dziećmi, no w przedziale dziecko ma wygodniej niż w foteliku i może pochodzić trochę, co o tym myślicie?

2017-02-20 07:28

Ja za granicę samochodem z synkiem bym się teraz nie wybrała za długa podróż. Sama mnie to męczy a co dopiero dziecko w samochodzie w foteliku. Synek bardzo ruchliwy nie chce siedzieć w jednym miejscu płacze po jakiśm czasie nic nie pomaga . O spamiu w foteliku też można zapomnieć pół godz i tyle. My i ma chyba początki choroby lokomocwjmdj bo potrafi wymiotówaa więc odpada. Darka a co to za miejscowość raczej taka większą czy malutka miasteczko czy coś mega spokojnego?

2017-02-20 04:52

W niektórych częściach Chorwacji minusem są kamieniste plaże chociaż o one mają swój urok. Piękna Chorwacja polecam, ale dojazd długi niestety. Ewentualnie z noclegiem gdzieś w Czechach może albo jeszcze u nas tuż przy granicy

2017-02-19 22:35

W Gołębiewskim żeby spędzić tydzień z dziećmi trzeba mieć przynajmniej 5-6tysięcy....My za 2 dni all zapłaciliśmy 1500zł....warto było,bo to zawsze było moje marzenie przeżyć taką przygodę.Oszczędziliśmy wtedy sobie to zrobiliśmy sobie taki detox :) Pewnie już nigdy nie pozwolimy sobie na aż taki luksus ;) chyba że wygramy w lotto :) Zamarancza owszem też bym tak chciała ;) ale przy naszych zarobkach to ciężko.Jak wtedy byliśmy w tym hotelu to większość ludzi z Warszawy była i okolic,Łódź i Poznań.... Justyna8907 polecam Dźwirzyno :) piękne miejsce.Chciałabym tak kiedyś pojechać z moją rodzinką.Byłam tam za dziecka. A też lubię mieć wszystko zaplanowane,ale z synkiem nie byliśmy jeszcze gdzieś dalej od domu na wakacjach.Zazwyczaj odwiedzaliśmy okolice,zwiedzaliśmy i wracaliśmy do domu na noc.W tym roku jedziemy na tydzień pod Częstochowę do mojej siostry na wesele,będziemy tam na tydzień. My raz jechaliśmy na morze w ciemno,ale to jeszcze byliśmy bez dziecka.Pamiętam pojechaliśmy do Gdańska.Tam ludzie zaraz za PKP stali z kartkami wolne pokoje.Poszliśmy do dziadka zapytać to powiedział nam 30zł za nocleg/os/dobe, zgodziliśmy się.Byliśmy u nich 4 dni,czyli 3 noce.Pokój na klucz,osobne do klatki i blisko do morza,łazienka i ubikacja na klucz,półka w lodówce dla nas,kubki i talerze do dyspozycji.Fajna przygoda wtedy była ;) Z dzieckiem to już gorzej.Aczkolwiek 2 pokoje dalej babka była z dwójką dzieci u tych państwa co my. A nazwisko było KOT :) he he TinaC w Bułgarii jest piasek czy kamień na plaży? my jechaliśmy w podróż poślubną do Chorwacji i braliśmy bez wyżywienia i nawet fajnie nas to wyszło.Jedliśmy tylko śniadanie i obiadokolacje....

2017-02-19 22:31

Ja łóżeczka nie biorę dla maluszka na wyjazdy - zawsze śpi z nami a do zabawy rozkładamy na kocyku zabawki i ten sposób jak na razie się sprawdza. Zamarancza polecam Bieszczady, super widoki i dla maluszka w sam raz. Jeżeli chodzi o niedrogie noclegi i godne warunki to mam sprawdzone miejsce - koło Leska pensjonat Gawra.

2017-02-19 22:18

ja polecam Bułgarię - jest niedroga i naprawdę jest fajnie.Pogoda będzie na pewno, wyjazd jeżeli z biura podróży to polecam śniadanie i obiadokolację, jeżeli ktoś chce jechać z dziećmi można wybrać mniejszy hotel. cenowo za tydzień naprawdę wychodzi nieźle - czasmai w Polsce jest drożej.