Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Pogaduchy (1592 Wątki)

Pomysły na wakacje 2017?

Data utworzenia : 2016-12-22 16:33 | Ostatni komentarz 2018-08-08 09:45

marta.cis

11971 Odsłony
404 Komentarze

Wiem, że czasu jeszcze sporo ale...chcę w wakacje zrobić coś fajnego a zarazem innego, nie chcę już jechać nad polskie morze, które ostatnio jest przepełnione.

2017-02-23 12:15

Jak to na Polaków przystało, każdy kraj wie, że dużo pijemy dokładnie tak jak Rosjanie ;] Ja nigdy nie jadłam Lodów z Chorwacji, ale u nas w mieście też maja super, bo robią sami i codziennie inne smaki ;]

2017-02-22 23:03

Lody super, a te ich gałki lodowe mega wielkie, no i pierwszy raz jadłam niebieskie;) Nieźle z tą wódką

2017-02-22 22:45

W Chorwacji jak byliśmy 1 dzień po przyjeździe to Chorwat od razu nas pytał czy po posiłku "wódka?"... Od razu wzięli nas za takich co lubimy se wypić ha ha :) A lody w Chorwacji najlepsze ;)

2017-02-22 19:50

Oni tak, bardzo . A na tej wyspie przede wszystkim na Niemców. To miłe, że znają chociaż kilka słów w naszym języku

2017-02-22 10:03

Ej to akurat extra, że są nastawieni pozytywnie na Polskich turystów, bo wiadomo, że zawsze trafi się na nocleg, albo jedzonko ;]

2017-02-21 22:09

Mnie to zdziwiło. Szłam z siostrą deptakiem na wyspie Krk gadałyśmy sobie i nagle jakiś Chorwat zaprasza nas po polsku do knajpy. W sensie kelner z tacą i menu w ręku.

2017-02-21 22:07

Jakbyśmy jechali sami na taką zaskakującą podróż to pewnie bez rezerwacji ale z dzieckiem już jest inaczej.Też raczej myślę żeby coś zarezerwować....jednak lepiej mieć pewny nocleg niż nocować w aucie ;) chociaż jakby lato to ok przygoda jakaś jak pod namiotem ale w zimę raczej niemożliwe. A jak jechaliśmy do Chorwacji to z biura podróży i też płaciliśmy zaliczkę a potem resztę.To była najlepsza podróż i wczasy we dwoje.Coś wspaniałego. A słyszałam że można rezerwować w biurze sam hotel a dojazd na własną rękę.To też byłoby wyjście ;) Mam nadzieję że uda mi się męża przekonać na podróż samochodem a nie pociagiem....

2017-02-21 22:05

Ja jeszcze nigdy nie jechalam w ciemno i teraz z córką pewnie bym sie bala. Ale moi rodzice tsk planuja bo twierdzą ze kiedy i gdzie nie pojada to wszędzie wiszą informacje o wolnych pokojach, moze i rzeczywiście tak jest;) zawsze mozna coś fajnego i taniej znalezc bo nie wszyscy sie oglaszaja wlna popularnych stronach;)