Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Pogaduchy (1591 Wątki)

Pazdziernikowe mamy2016

Data utworzenia : 2016-05-30 12:54 | Ostatni komentarz 2017-02-14 19:27

Pamela.Mokra

22882 Odsłony
754 Komentarze

Witam . Jestem tu nowa i wogole dopiero wdrazam sie w temat ciąża. Jestem aktualnie w 18 tyg i 3 dniu ciazy moj termin porodu wg OM to 29.10.2016. Jest to moja druga ciaza pierwsza niestety zakonczona poronieniem w 6 tygodniu. Jestem pełna obaw i stresów bo co chwila to mam inne dolegliwosci.. A jak tam u Was samopoczucie i wasze terminy. Pozdrawiam

2016-06-06 14:32

No i oto dziewczyny wyladowalam w szpitalu z ta moja nieszczesna kolka nerkowa.

2016-06-05 13:28

Tak ja tak mam. Ale tak jak pisalam nic nie swedzi i nie piecze no i bezzapachowy to ok. Ale to musisz najlepiej z ginekologiem konsultowac bo moj mi tam sprawdzal i jest wszystko ok. Ale teraz o infekcje takze szybko bo goraco no a my jeszcze te wkladki nosimy .

2016-06-05 11:54

Czy zdarza się że macie od czasu do czasu śluz taki gesty trochę jakby wchodził w zielonkawy jasno blady kolor?

2016-06-05 00:15

Monika tak dobrze☺ kazde dzieciatko rosnie swoim tempem. LandbyLola dziekuje za slowa otuchy. Ja chyba wlasnie mam taki moment zalamki chwilowej a to ze wzgledu na moje problemy z nerka gdyz ciezko u nas o dobrego lekarza a co dopiero o pomoc specjalistyczna a druga sprawa to moja krotka szyjka macicy . Lekarz kazal sie oszczedzac ale normalnie funkcjonowac bez przesady. Za 3 tyg zobaczy czy potrzebny bedzie pessar ahm...

2016-06-04 23:29

Witaj ;) Także jestem tutaj Nowa. Gratuluję ciąży i nie stresuj się. Wiem, że łatwo to mówić, ale napewno będzie wszystko dobrze z Pani maluszkiem. Dla Pewności przy kolejnej wizycie U ginekologa proszę powiedzieć o swoich zamarwieniach. Napewno pomoże Pani. Poza tym początek ciąży sprzyja depresja ze względu na wahania hormonalne. Pozdrawiam

2016-06-04 23:21

U mnie 350g na 20tc. To chyba dobrze wszystko.

2016-06-04 09:30

DorFryt z tym mierzeniem to fajna sprawa ale takze moze zaniepokoic. Zalezy jak czesto bedziesz ten obwod brzucha mierzyc. Moja znajoma jak byla w ciazy to miala wlasnie swira na punkcie mierzenia obwody codziennie co potem przezywala bo wiadomo jak sie najemy to brzuch bardziej wypycha a u niej jak np zmierzyla sie rano i byl mniejszy obwod niz np wczoraj to panikowala ze cos nie tak. A przeciez wiadomo ze brzuszki z rana sa troszku mniejsze bo jestesmy na czczo itd. Takze nom ja tam roznice widze po tym czy jeszcze widze swoje stopy czy tez nie hehe☺

2016-06-03 17:41

Ja mam spory juz brzuszek jak na 19 tydz kazdy mi to mowi a waga hm dopiero dobilam do swojej sprzed ciazy. Wazylam 53kg w pierwszym trymestrze schudlam do 49kg a po wczorajszej wizycie na wadze 53kg wiec dopiero teraz zaczne przybierac.