Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Pogaduchy (1592 Wątki)

Pazdziernikowe mamy2016

Data utworzenia : 2016-05-30 12:54 | Ostatni komentarz 2017-02-14 19:27

Pamela.Mokra

22964 Odsłony
754 Komentarze

Witam . Jestem tu nowa i wogole dopiero wdrazam sie w temat ciąża. Jestem aktualnie w 18 tyg i 3 dniu ciazy moj termin porodu wg OM to 29.10.2016. Jest to moja druga ciaza pierwsza niestety zakonczona poronieniem w 6 tygodniu. Jestem pełna obaw i stresów bo co chwila to mam inne dolegliwosci.. A jak tam u Was samopoczucie i wasze terminy. Pozdrawiam

2016-08-24 17:46

No ja mam nadzieje ze będziemy mieć dziecko jeszcze ale kiedy to też nie wiadomo bo mąż się obawia.

2016-08-24 17:38

Ja nawet nie jestem w stanie myslec o 2 ciazy narazie. Przy moich problemach w tej boje sie ze w kolejnej moze byc jeszcze gorzej:(.

2016-08-24 14:58

Zobaczę jak to będzie u mnie przy drugiej ciąży. Oby było Lżej.

2016-08-24 14:58

Oj pewnie dużo kobiet ma taką sytuację że przy drugiej ciąży gorzej bo jest dziecko małe w domu i trzeba się nie opiekować. Niestety taki nasz los.

2016-08-24 13:24

Rozumiem Twoją sytuacje. Sama nie wiem jakbym ja sobie poradzila z takim maluchem w domu... A maz nie ma mozliwosci wziasc pare dni urlopu chociaz bys odpoczela? Ciężko zabawic male dziecko moze jakas bajka badz gra planszowa?

2016-08-24 13:17

Ciężko jest się oszczędzać jak przez od 7 do ok 19 jestem sama na sam w domu z synkiem.... dziś po wizycie zostałam jeszcze u mamy, i mąż po mnie przyjedzie. Żebym busami nie jeździła z nim bo to jazda z przesiadkami. Ale tak na co dzień nie mam z nim zostawić synka żebym mogła odpocząć, poleżeć... chwila odpoczynku i dom zamieni się w ruinę... Pachwiny bolą ale to właśnie od tego ze brzuch rośnie... mnie boli podbrzusze i krzyże... i niesamowicie spać mi się chce ale chociaż jestem u mamy to teraz sama w domu i nie pójdę się położyć :-( przed chwilą leżałam to synek dorwał się do mojego portfela i mi go "wysprzatal". Przeszłam leżeć gdzieś indziej to synek przeniósł się z zabaw do innego pomieszczenia... wziął się za mycie zabawek... wylał herbatkę na zabawki i podłogę... cała ie klei... odpuściłam sobie leżenie bo nie ma sensu przy nim... :-(

2016-08-24 13:06

DorFryt widzisz to tak jak u mnie od 26 tygodnia. Ale oszczędzaj sie i bedzie ok:* Monia mnie ciagle bola pachwiny lekarz mowi ze to od tego ze teraz jest najintensywniejszy wzrost brzuszka i wiazadla sie rozciagaja.

2016-08-24 11:59

Który tydzień masz? 32tak jak ja? Mnie w pachwinach pobolewa dzisiaj. Wogole nie wiem czy jakieś skurcze macicy są u mnie. Zdałam sobie sprawę że muszę bardziej o siebie dbać i więcej odpoczywać