Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Pogaduchy (1592 Wątki)

Pazdziernikowe mamy2016

Data utworzenia : 2016-05-30 12:54 | Ostatni komentarz 2017-02-14 19:27

Pamela.Mokra

22958 Odsłony
754 Komentarze

Witam . Jestem tu nowa i wogole dopiero wdrazam sie w temat ciąża. Jestem aktualnie w 18 tyg i 3 dniu ciazy moj termin porodu wg OM to 29.10.2016. Jest to moja druga ciaza pierwsza niestety zakonczona poronieniem w 6 tygodniu. Jestem pełna obaw i stresów bo co chwila to mam inne dolegliwosci.. A jak tam u Was samopoczucie i wasze terminy. Pozdrawiam

2016-08-25 22:47

Coś mam. Jakieś zgrunlbienie, narosle czy nie wiem co. Nic nie zrozumiałam. Na następna wizytę mnie jeszcze obejrzy i idę z mężem wtedy żeby cokolwiek z tego wiedzieć bo nic nie zrozumiałam. To dla mnie szok póki co. Przez sn mogę zarazić dziecko i będzie wtedy poważnie chore z tego co mąż wyczytal na necie. Bo ona mówiła że mnie na sn nie puści, a to jakiś wirus poważny. I to nie jest do leczenia tylko jak już jest to jest i nic z tym nie zrobi. Prawdopodobnie oboje z mężem mamy jakiś wirus i już w nas zostanie, bo któres z nas musiało zarazić drugie. Nie wiem dokładnie co to, jak się nazywa itd. Mam nadzieje ze na następnej wizycie wszystko się dowiem i że ona się pomyliła bo mówiła że wcześniej nic nie zauważyła tylko dopiero teraz. Fakt, chodzę do niej od niedawna a wcześniejsza lekarka ginekolog mnie nie badala na fotelu i nie sprawdzała czy coś mam. U tej co wizytę na fotel siadam. Dziś poszłam na koniec wizyty tylko żeby mi tabletki zmieniła bo źle się czułam po tym co dostałam a ona mnie i tak na fotel i usg wzięła, mimo że chciałam tylko receptę. Oby wszystko się dobrze skończylo. Mam takiego doła że nie chce mi się nic. Nie chce mi się nawet pisać tutaj. Tylko płakać mi się chce. Za dwa tygodnie wszystko się dowiem. Oby się pomyliła.

2016-08-25 22:06

Moniko czemu cc?? Jakie masz przeciwskazania?

2016-08-25 22:06

Czemu cesarka? Źle ułożony?

2016-08-25 21:54

No moje Marzenia się nie spełnia chyba, prawdopodobnie czeka mnie cc. Tak mi smutno i płacze :( mam nadzieję że ginekolog się pomyliła ;(

2016-08-25 21:31

Monika, po pierwszym będziesz wiedzieć czy chcesz więcej,... bo nieraz dziewczyny rezygnują z kolejnych ciąży, albo ciąża albo dziecko dało tak w kość że nie mają ochoty powtarzać tego.... Ja cały czas się śmiała że pierwsze dziecko do roku dało mamie odpoczywać, to kolejne da popalić... A co do mieszkania, ja mieszkam w domu jednorodzinnym, ale jak na razie mamy do dyspozycji kuchnie, łazienkę malutki pokój i drugi duży pokój, który jeszcze nie ogarnelismy, ma to być salon-jadalnia ale jak na razie to bardziej graciarnia, wszystko tam jest... no a w małym pokoju-sypialni przez nie przemyślany zakup(duża komoda) będziemy musieli kupić mała szafę, bo musimy jeszcze pomieścić łóżko dla starszego. No ale dla oszczędzania miejsca to szukam jakiegoś łóżka piętrowego ale na długość 160 (też takie są spotykane ale rzadko) większe nam się nie zmieści...

2016-08-25 18:58

Wiadomo czlowiek dojrzewa do wszystkiego;)

2016-08-25 18:56

Hehe:) napewno się nam uda. Musi.

2016-08-25 17:37

No to Moniko przy Twoich nerwach i stresach to powodzenia;))