Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Pogaduchy (1588 Wątki)

zakłopadanie :(

Data utworzenia : 2016-04-11 09:43 | Ostatni komentarz 2016-06-22 15:38

Karolina. W

2997 Odsłony
59 Komentarze

powiedzcie mi, czy wy też czasem jako matki i kobiety czujecie się niedocenione przez swoich partnerów ? :(

2016-04-11 22:48

Myślę że nie. A w jakich kwestiach czujesz się nie doceniona? Bo u mnie to jest tak ze absolutnie nigdy nie usłyszałam od męża że tylko siedzę w domu albo że przecież nie pracuje itp. Ale mam wrażenie że wraca z pracy i myśli że samo się posprzątalo samo się wstawiłm pranie samo się potem rozwiesilo a obiad z dwóch dań to mu się poprostu należy. Nie ma obiadu? Ok nie zrobi awantury ale też nie zrobi nic sam poprostu zamówi pizze. Jako kobieta czuje się jeszcze częściej nie doceniona. Mam wrażenie że patrzy już na mnie tylko jak na matkę naszego dziecka mimo że staram się dbać o siebie. Codziennie się maluje nie chodzę w dresach (zdarza się to sporadycznie) ćwiczę staram się malować paznokcie a mimo to już nie pamiętam kiedy słyszałam od męża że ładnie wyglądam. Nawet jak wychodzimy np w święta i założyłam ładna sukienkę i szpilki to też zero zainteresowania. A jak to jest u Ciebie? I ile ma twoje dziecko?

2016-04-11 22:31

eeh czyli nie jestem sama :(

2016-04-11 20:39

Bardzo często się tak czuję niestety:-(