Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Pogaduchy (1588 Wątki)

Partnerzy a noworodek w domu

Data utworzenia : 2015-11-03 20:59 | Ostatni komentarz 2016-03-11 21:16

kacperkowelove

3118 Odsłony
45 Komentarze

Witam dziewczyny. Moze opowiecie jak wasi partnerzy przesli przez etap pierwszych dni z malutkim dzidziusiem ? Byli pomocni ,uczuciowi czy moze obojetni i zgorzkniali jak to u was bylo ;) wiele kobiet narzeka na swoich partnerow ze okazuja brak zainteresowania wsumie sama nawet jestem z tych kobiet . Moj malo co sie przejol byc moze jeszcze nie dorosl do roli ojca ..

2015-11-03 23:44

A to dziwny wątek w konkursowej sekcji .... zgodzę się z Sylwią :-))))

2015-11-03 22:57

u mnie też cięzko z okazywaniem uczuć mężowi kiedy tyle uczuć przechodzi na córkę - ale postanowiłam sobie, że choćbym padała na twarz, to nie dam mu odczuć że teraz dziecko pochłania większość mojego czasu i uwagi :) Dzięki temu nie czuje się odrzucony czy zaniedbany. A on sam nie do końca wie jak ma podejśc do sytuacji, ale ja wychodzę z założenia, że facet to ma sie przejmować wózkiem i fotelikiem w samochodzie i zachowywać zimną krew w ciężkich sytuacjach - a od gugania, obściskiwania, całowania jestem ja :) Mężczyźni, którzy zbyt emocjonalnie reagują na małe dzieci zawsze mnie przerażali, dlatego ja sie cieszę, że mój ma zdrowy dystans i jeśli powiem mu dokładnie co ma zrobić i jak się zachować to na bank to zrobi :)

2015-11-03 21:46

Witam kacperkowelive wątek w złym miejscu umiesciłaś :-)

2015-11-03 21:20

Unas mąż na początku nie umiał mi pomóc i bal się troszkę teraz mamy trzy miesiące teraz kiedy młody jest grzeczny mąż mogły by z nim siedzieć godzinami kiedy tylko robi się nie znośny to jagoda ... i nieumi mój mąż zrozumieć ze jestem zmęczona nasz syn mało śpi w ciągu dnia trzeba cały czas go stymulować bo płacze kiedy zostawiam go samego, ale taka rola matki:)

2015-11-03 21:02

Witam. U nas bylo ciezko. Moj maz jak bral malutka na rece i zaczela jemu plakac to zaraz mi malutka oddawal i powiedzial ze wiecej jej brac niebedzie. Teraz mala ma juz 3 miesiace i bardzo lubi spedzac czas z tatusiem :-)