Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Konkursy #teamLOVI (394 Wątki)

Zwycięzcy konkursu forum LOVI - edycja LISTOPADOWA 2021

Data utworzenia : 2021-12-03 15:22 | Ostatni komentarz 2022-04-01 20:19

Redakcja LOVI

3716 Odsłony
241 Komentarze

Drodzy użytkownicy!

Z przyjemnością ogłaszamy wyniki listopadowej edycji na najbardziej pomocne użytkowniczki forum LOVI!

NAGRODĘ GŁÓWNĄ LOVI zestaw butelek i smoczków dynamicznych Wild Soul, butelek Trends, tasiemkę i pojemnik na smoczek otrzymują:

Anabanana

Aniska

Fajerka

Idziemka

MałaZołza

Mama_Zosi1

Mamą być

Monia. 92

Swiezoupieczona

[email protected]

WYRÓŻNIENIE –– kapsułę smoczków dynamicznych Wild Soul otrzymują:

dwarazyH

[email protected]

klaudia.sz

Magda_i_lena

Mama_Wiktorii_i_Alanka

MamaPaula

maziulek

Nataleczka

rewers342

Xxyyzz

Wszystkim serdecznie gratulujemy!

Zapraszamy do kolejnej edycji konkursu!

Pozdrawiamy serdecznie,

Redakcja LOVI

2021-12-29 11:13

Aniska i to kolejny dowód dowód to, że warto kupić tm :p ja pieczywo sama piekę, wrzucam wszystko, minutka i można lepić chlebek lub bułeczki :p 

2021-12-29 09:08

Dokładnie tak ;)

2021-12-28 22:40

Aniska, wolę sobie nie wyobrażać, że zjadłam zmacaną przez czyjąś brudną łapę bułkę, albo że siadałam w autobusie czy tramwaju na siedzeniu, które 5 minut wcześniej zajmował żul. Ale znając życie na pewno tak się stało, tylko nie jestem tego świadoma. ;)

2021-12-28 19:37

Aniska jakby się tak zastanowić, to dużo rzeczy takich można by było wymienić:D Dokładnie Mazia dobrze, że nie ma czasu na analizowanie niektórych rzeczy:D

2021-12-28 19:17

Aniska i tak jest na każdym kroku tylko o tym nie myślimy i może lepiej :D 

2021-12-28 19:02 | Post edytowany:2021-12-28 19:04

Teraz pewnie napisze cos co was zniechęci do zakupu bułek;)

Z ubrankami to pikuś wyprac mozna w wysokiej temperaturze, ale kiedys widzialam bezdomnego który wybieral bułki w sklepie samoobsługowym i co w na to ?

Inna sprawa kiedys bylam w przychodni bezdomny wszedł bo tam dostawał ciepła herbate wow zaskoczenie wielkie ale jeszcze większe jak usiadł i zaczął przeglądać dziecięce ksiazeczki!;( u nas w przychodni bylo ich sporo dla dzieci które w poczekalni były niecierpliwe czesto je przeglądały.

To nie jest żaden hejt  broń Boże na bezdomnych bo to tez są ludzie, ale te 2 przypadki widziałam, przychodzi potem taka mama i nieświadoma niczego kupuje taka bułkę czy w przychodni zachęca do przejrzenia ksiazeczki. To są akurat przykłady  tylko takich 2 przypadków  a zapewne rozne sytuacje i wy widzialyscie

2021-12-28 16:30

Buty to inna sprawa, ale ubrania sie tak nie odkształcą :) a nowe tez trzeba wybrać przed użyciem bo nie wiadomo co się z nimi wczesniej działo.. 

2021-12-28 14:51

dokładnie, ja bucików też bym nie kupiła, bo jednak stopa jednak dopasowuje się do wkładki noszonej przez inne dziecko, ale co do ciuchów to nie widzę w tym nic złego;p