Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Konkursy #teamLOVI (394 Wątki)

Zwycięzcy konkursu forum LOVI - edycja LISTOPADOWA 2021

Data utworzenia : 2021-12-03 15:22 | Ostatni komentarz 2022-04-01 20:19

Redakcja LOVI

3715 Odsłony
241 Komentarze

Drodzy użytkownicy!

Z przyjemnością ogłaszamy wyniki listopadowej edycji na najbardziej pomocne użytkowniczki forum LOVI!

NAGRODĘ GŁÓWNĄ LOVI zestaw butelek i smoczków dynamicznych Wild Soul, butelek Trends, tasiemkę i pojemnik na smoczek otrzymują:

Anabanana

Aniska

Fajerka

Idziemka

MałaZołza

Mama_Zosi1

Mamą być

Monia. 92

Swiezoupieczona

[email protected]

WYRÓŻNIENIE –– kapsułę smoczków dynamicznych Wild Soul otrzymują:

dwarazyH

[email protected]

klaudia.sz

Magda_i_lena

Mama_Wiktorii_i_Alanka

MamaPaula

maziulek

Nataleczka

rewers342

Xxyyzz

Wszystkim serdecznie gratulujemy!

Zapraszamy do kolejnej edycji konkursu!

Pozdrawiamy serdecznie,

Redakcja LOVI

2021-12-26 19:57

a ja tam nie mam oporu przez ciuszkami które dostałam, są wyprane, wyprasowane i wyciągam z szafki i zakładam, nawet się nie zastanawiam od kogo to:P

2021-12-25 18:11

To w sumie co z tym robisz Monia?

2021-12-25 16:55

Mi wiecznie ktoś daje ake ja nie ubieram córki w te ubranka jakoś nie mogę się przekonać może dlatego że mamy bardzo dużo swoich 

2021-12-25 16:02

Tych ubranek to fakt jest bardzo dużo jednak niby male ale zawsze się tego uzbiera i nie wiadomo gdzie to potem trzymać. 

Zawsze taka torba by ucieszyła kogoś z rodziny ale póki co nikt nie planuje baby wiec tez nie wiem jeszcze co zrobię z ubrankami po malutkiej.

2021-12-25 11:30

idziemka ja mam siostrę i mąż ale nawet nie myślałam by dla nich zostawić rzeczy :D nie mam miejsca gdzie to trzymać więc nie dostaną nic w spadku. Teraz może przyjaciółki dostaną po moim bo wszystkie rodzą chłopaki 

2021-12-24 23:50

No zwoew w tak się stanie jak jedna urodzi to zobaczysz że niedługo będzie kolejna. 

Ja urodziłam w marcu i teraz na marzec ma moja siostra termin :D

2021-12-23 20:45

Monia na pewno będę chciała mieć drugie dzieciątko, nie mówię, że już, bo niespełna 4 miesiące temu urodziłam:D jeszcze mam traume:D

Maziulek pewnie też będę musiała posprzedawać, chyba , że któraś z moich sióstr się bujnie i pomyślą o dzieciach:D

2021-12-23 19:20

Monia to dobra różnica wieku by była;)