Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Konkursy #teamLOVI (394 Wątki)

Zwycięzcy konkursu forum LOVI - edycja LISTOPAD 2017

Data utworzenia : 2017-12-06 15:51 | Ostatni komentarz 2018-01-05 02:11

Redakcja LOVI

6149 Odsłony
175 Komentarze

Drodzy użytkownicy! Z przyjemnością ogłaszamy wyniki LISTOPADOWEJ edycji na najbardziej pomocne użytkowniczki forum LOVI! NAGRODĘ GŁÓWNĄ – zestawy z kolekcji FOLLOW THE RABBIT - otrzymują: agn_kaw Aisa94 aleksandraajk J.Swierczewska Kasia.S. Kinga666 magnolijam20 M.Jacek paulina.leszczynska rewers342 WYRÓŻNIENIE – kubek 360 - otrzymują: agniejeska aneta7734 ewa_bloom Ewa.T Ewcia88 Grimper_m23 Magdalena.Famula S.Tomczyk Ulka85 Zamarancza Wszystkim serdecznie gratulujemy! Zapraszamy do kolejnej edycji konkursu! Pozdrawiamy serdecznie, Redakcja LOVI

2017-12-18 13:09

Paczuszka dotarla cala i zdrowa! Dziekujemy slicznie <3

2017-12-18 12:43

Ewcia coś w tym jest. Jak będziemy często o Kasi myśleć, to ściągniemy ją tu telepatycznie :) My też czekamy na kuriera, nadal cisza. Oby dzisiaj paczuszka dotarła :)

2017-12-18 11:37

Lovi, dla Was również dobrego tygodnia! <3 :)

2017-12-18 11:18

U mnie kurier ma być w południe jak zawsze ;) A co do Kasi szkoda że znikła i jeśli by rodzila to trochę też nie miła sytuacja...ja jestem od maja i od tego czasu jak tylko która rodziła to tu pisała i wszystkie ja wspieralysmy. ..W tym gronie zawsze była i Kasia wiec byłoby naprawdę szkoda gdyby rodziła bez swojej Lovi rodzinki....mam nadzieję że czyta mimo wszystko nasze wpisy i przełamie się ...może by mi dała jakiś dobry przepis na śledzika w moim wątku A tu lipa ; (.....jak tak będziemy myslaly intensywnie to moze w końcu ja sciagniemy he he idą święta , czas radości ;)))

2017-12-18 11:10

Kasia może wróci po świętach jak tylko sobie odpoczoe od tego bo faktycznie może to trochę zniechęcić. Oby nie na stałe bo to bez sensu. A na kuriera czekam od rana :-)

2017-12-18 10:11

P.S. A redakcja jest super cierpliwa, trochę jej było przykro, ale wie, że rozdaje nagrody według swojej najlepszej wiedzy i woli i nie ma sobie nic do zarzucenia :-) Zawsze staramy się nagrodzić nowe, aktywne osoby, ale nie pomijamy stałych bywalczyń tylko dlatego, że... są stałe. Święta za pasem, mamy nadzieję, że wszystko powoli wróci do normy. Najlepsze, co można teraz zrobić to być miłym dla innych i ich nie oceniać. Pozdrawiamy Was i życzymy miłego tygodnia!

2017-12-18 09:59

Z przesyłkami sprawa często się opóźnia ze względu na brak odpowiedzi od Mam :-( Wysyłamy maile i czekamy aż nam odpowiecie. I czasem zdarza się, że ktoś przegapi maila. My jednak zawsze dajemy trochę czasu zanim podejmiemy decyzję, że już nie czekamy i paczki wychodzą. Jak dostajemy sprawnie odpowiedzi to w ciągu 1-2 dni udaje nam się wszystko wysłać.

2017-12-17 21:24

Nie wiem jak ja czytałam ten wątek ogólny że widziałam że Zamarancza pisała ale nie zauważyłam żeby było info że Kasia odpowiedziała. Kurcze trzeba ją przekonać do powrotu koniecznie bo ja po prostu źle się z tym czuje że przez czyjeś bezpodstawne pretensje odeszła od nas.