Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Konkursy #teamLOVI (394 Wątki)

Zwycięzcy konkursu forum LOVI - edycja LISTOPAD 2017

Data utworzenia : 2017-12-06 15:51 | Ostatni komentarz 2018-01-05 02:11

Redakcja LOVI

6155 Odsłony
175 Komentarze

Drodzy użytkownicy! Z przyjemnością ogłaszamy wyniki LISTOPADOWEJ edycji na najbardziej pomocne użytkowniczki forum LOVI! NAGRODĘ GŁÓWNĄ – zestawy z kolekcji FOLLOW THE RABBIT - otrzymują: agn_kaw Aisa94 aleksandraajk J.Swierczewska Kasia.S. Kinga666 magnolijam20 M.Jacek paulina.leszczynska rewers342 WYRÓŻNIENIE – kubek 360 - otrzymują: agniejeska aneta7734 ewa_bloom Ewa.T Ewcia88 Grimper_m23 Magdalena.Famula S.Tomczyk Ulka85 Zamarancza Wszystkim serdecznie gratulujemy! Zapraszamy do kolejnej edycji konkursu! Pozdrawiamy serdecznie, Redakcja LOVI

2017-12-19 10:56

O dzięki M.Jacek, zrozumiałam:) Miks jeszczrnie potrafi "zasysac" ale w koncu to kubek treningowy, wiec bedziemy cwiczyc:)sama chyba bede z niego pila taki czadowy jest:)

Konto usunięte

2017-12-19 05:46

Zastawy z lovi zawsze mi się podobały, gratulacje dziewczyny

2017-12-18 23:23

Witamy Kasiu spowrotem ;)))) fajnie ze się jednak dałaś przekonać ;) i dobrze ze nadal w dwupaku i nic nas nie minęło ;))) Ja kubeczek szybko musiałam chować gdyz corka by go rozpakowala - a ze ona już ma to ten leci do bratanka ;)))

2017-12-18 23:11

Woda z kubeczka leci, gdy ją "zassiesz" :P nie wiem czy dobrze to napisałam :P przechylasz go i musisz pociągnąć, sama woda nie poleci. Jak chcesz umyć kubek to wyciskasz ten plastikowy środek. Każdy element, razem z uszczelką możesz umyć osobno i potem składasz pokrywkę tak samo :) mam nadzieję, że zrozumiale Ci to wytłumaczyłam :P

2017-12-18 23:03

Lovi, dziękuję za ten cudny kubeczek, synek się ucieszył, że kurier przyszedł właśnie do niego:) dziś sie przymierzalismy a już niedługo będziemy testować. Tylko mam pytanie, bo maluch "zeżarł" kartkę z kubeczka. Ten taki jakby koreczek sie od spodu lekko przyciskało, czy jak żeby woda z niego leciała do dziobka? Ja wiem, że może to się wydawać głupie, no ale nie wiem, a nie chcę popsuć maluchowi jego prezentu od LOVI :) aaa zajączek na kubeczku istna poezja :D

2017-12-18 22:22

U mnie mąż odebrał przesyłkę. Podobno kubeczek jest niebieski. To na pewno wersja dla dziewczynki? Z resztą mniejsza z tym.

2017-12-18 22:15

Kasia fajnie, ze jednak do Nas wróciłaś :) i dobrze, że nadal w dwupaku :) I z kubeczkiem potwierdzam, można próbować z nim wcześniej. My pierwszy z Lovi dostaliśmy ok 9 miesiąca i po kilku próbach synek załapał :)

2017-12-18 21:41

jeszcze raz dziękujemy :) Julek dostał paczuszkę :) https://strefabezeluszka.blogspot.com