Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Konkursy #teamLOVI (394 Wątki)

Zwycięzcy konkursu forum LOVI - edycja LISTOPAD 2017

Data utworzenia : 2017-12-06 15:51 | Ostatni komentarz 2018-01-05 02:11

Redakcja LOVI

6160 Odsłony
175 Komentarze

Drodzy użytkownicy! Z przyjemnością ogłaszamy wyniki LISTOPADOWEJ edycji na najbardziej pomocne użytkowniczki forum LOVI! NAGRODĘ GŁÓWNĄ – zestawy z kolekcji FOLLOW THE RABBIT - otrzymują: agn_kaw Aisa94 aleksandraajk J.Swierczewska Kasia.S. Kinga666 magnolijam20 M.Jacek paulina.leszczynska rewers342 WYRÓŻNIENIE – kubek 360 - otrzymują: agniejeska aneta7734 ewa_bloom Ewa.T Ewcia88 Grimper_m23 Magdalena.Famula S.Tomczyk Ulka85 Zamarancza Wszystkim serdecznie gratulujemy! Zapraszamy do kolejnej edycji konkursu! Pozdrawiamy serdecznie, Redakcja LOVI

2017-12-16 21:20

Dziewczyny, a może Kasia urodziła? Bo o ilę się nie mylę jest w 9 miesiącu. Coś mi się wydaje że kilka dni temu napisala gdzieś że rodzi za miesiąc. To chyba na początku grudnia było

2017-12-16 21:10

Kasia pewnie nie ma po prostu czasu bo wątepię, żeby się tym przejęła tak bardzo. Tym bardziej że tylko jedna osoba miała do niej pretensje.

2017-12-16 18:05

Ja wierzę że Kasia tu zagląda mimo że nic nie pisze i mam nadzieje że wróci jak zobaczy nasze wpisy. M.Jacek zgadzam się z Tobą że atmosfera się popsula właśnie przed świętami i nowym rokiem zamiast właśnie teraz być wyjatkowa. Ale wierzę że jeszcze zapanuje tu ta dawna atmosfera i ten incydent się nie powtórzy że ktoś kogoś tak niesłusznie oskarża.

2017-12-16 17:47

Ja już się nie mogę doczekać poniedziałku ;-) A Mariola namieszała i już sobie poszła :-)

2017-12-16 17:43

Postanowienie noworoczne? Niech czlowiek czlowiekowi wilkiem zmieni sie w czlowiek czlowiekowi czlowiekiem. :)

2017-12-16 17:22

Przykre jest to, że lada chwila zaczynają się święta, a tu zamiast być przyjemnie jest wprost przeciwnie :( Kasia mi również wiele pomogła, szczególnie podczas moich pierwszych problemów. Ani razu bym jej nie zarzuciła tego co zostało opisane w tutejszym wątku... Kasiu nie przejmuj się tymi słowami, jesteś bardzo pomocna i czekamy na Twój powrót:) A nagrody raz się dostaje, a raz nie. Czy to jest takie ważne? Żeby, aż tak kogoś publicznie oskarżać o kilka produktów. Mam nadzieję, że sytuacja się wyjaśni, a atmosfera na forum od stycznia wróci do normy.

2017-12-16 16:37

A ja się zastanawiam ile z użytkowniczek by tu działało równie aktywnie gdyby nie nagrody... no bez jaj... pretensje że ktoś nagrodę dostał... jakie to typowo polskie.... mnie Kasia od czerwca też wiele pomogła, jej rady były zawsze trafione. Nie pisała o dupie maryni, tylko o problemach. A zdarzało się że nagradzane były użytkowniczki które wchodziły tu tylko pomarudzić na swoje życia itp i też były nagradzane. No i co? Niech mają. Niech im się fajnie używa i ułatwia i tak już ciężkie matczyne życie. Robienie problemu o takie rzeczy jest moim zdaniem śmieszne. Jakbyśmy nie miały w życiu poważnjejszych problemów tylko kto dostał butelkę, kubeczek czy smoczki... Po raz kolejny napiszę - podziwiam redakcję za opanowanie... Kasiu- jeśli jeszcze zaglądasz- szkoda że ktoś cię tak potraktował i osobiście dziękuję za wszystkie dobre rady. Sporo mi się przydaje w obecnym czasie :)

2017-12-16 16:05

Wspaniała reakcjo Lovi super wpis ten od Mikołaja ;) również pozdrawiamy i redakcję i Mikołaja ;) Chciałam od siebie dodać że pierwszy raz czytam takie komentarze z pretensjiami czy ktoś zasługuje czy też nie na nagrodę. Niesmaczne to jest bo redakcja najlepiej wie kogo nagrodzić i po co to komentować. Każda z nas ma jakieś doświadczenie z bycia mamą i tym się dzieli właśnie tu. Nie uważam by Kasia niesłusznie dostawała nagrody bo naprawdę ma duże doświadczenie i super że chcę poświęcić swój czas by z nami się nimi podzielić. Nieraz skorzystałam z Kasi rad i za to jej dziękuję i Kasiu pozdrawiam, nie przejmuj się i udzielaj się dalej.