Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Konkursy #teamLOVI (394 Wątki)

Zwycięzcy konkursu forum LOVI - edycja LISTOPAD 2017

Data utworzenia : 2017-12-06 15:51 | Ostatni komentarz 2018-01-05 02:11

Redakcja LOVI

6154 Odsłony
175 Komentarze

Drodzy użytkownicy! Z przyjemnością ogłaszamy wyniki LISTOPADOWEJ edycji na najbardziej pomocne użytkowniczki forum LOVI! NAGRODĘ GŁÓWNĄ – zestawy z kolekcji FOLLOW THE RABBIT - otrzymują: agn_kaw Aisa94 aleksandraajk J.Swierczewska Kasia.S. Kinga666 magnolijam20 M.Jacek paulina.leszczynska rewers342 WYRÓŻNIENIE – kubek 360 - otrzymują: agniejeska aneta7734 ewa_bloom Ewa.T Ewcia88 Grimper_m23 Magdalena.Famula S.Tomczyk Ulka85 Zamarancza Wszystkim serdecznie gratulujemy! Zapraszamy do kolejnej edycji konkursu! Pozdrawiamy serdecznie, Redakcja LOVI

2017-12-18 21:37

Fajne macie te paczuszki, zazdroszczę <3 :) Ja kupiłam córce kubek 360 i w sumie po paru razach piła już z normalnego kubeczka :) Także pomógł nam by Zuza była bardziej samodzielna :)

2017-12-18 21:04

I do nas przyszła już paczka. Córka już chciała przywlaszczyc sobie kubeczek ale jeden już wzięła więc ten schowalam dla synka. Ale skoro mówicie że można podać w nim wcześniej to może niedługo go wyjme... Smoczki komuś oddam bo synek nie smoczkowy... A torba prze fajna, choć raz coś dla mamusi hihi:-) Kasia miło Cię widzieć. Mariola się nie przejmuj, już gdzieś znikła. A my tu za tobą tęsknimy, proszę nam nie znikać... :-)

2017-12-18 20:59

Kasia super że napisałaś. Fajnie że jeszcze w pakiecie i że wszystko dobrze u Was. Nie przejmuj się tym co jedna osoba napisała. Dużo osób tesknilo i pisało że szkoda ze Cie nie ma.

2017-12-18 20:32

Dziękuję za śliczny zestaw. Szymon już biega z nowym kubeczkiem i nawet ciężko mu było zabrać żeby otworzyć a w domu już korzysta z normalnego kubeczka a 360 bierzemy tylko na spacery. :) a zestaw smoczków powrdruje do chrzwśniaka męża, łańcuszek czeka na Mała testerkę w torbie zakochana jestem ja. :) Oczywiście dziękuję za miłe słowa o mnie. Jest mi niezmiernie miło, że o mnie myślicie. :) od razu rozwiewam Wasze wątpliwości - nadal jesteśmy w pakiecie. :) Po prostu bardzo źle się czułam czytając komentarze Marioli i stwierdziłam że nie będę nic pisać chociaż nie powiem łatwo nie jest i nie było. Kinga wracając do kubeczka to ja tak jak Ula dałam Małemu wcześniej bo jak miał 10 miesięcy chociaż też uważam że spokojnie mogłam wcześniej. Dałam młodemu kubek i od razu wiedział o co chodzi w sensie od razu pociągnął i już od pierwszego dnia z niego pił. Więc spokojnie możesz próbować dać Natankowi wcześniej.

2017-12-18 19:41

Ulka, nawet bym się nie spodziewała :-) Ale w sumie jeszcze trochę czasu mamy więc najwyżej dokupimy go po 6 miesiącu a teraz mój bratanek będzie miał taki fajniutki prezent :-) Ale ta torba jest idealna bo ostatnio jak gdzieś jedziemy z Natanem na dłużej to coraz więcej musimy ze sobą zabierać więc już się nie mogę doczekac aż ją wypróbuję, jutro chyba do teściów jedziemy więc koniecznie pakujemy się do nowej torby :-) A o smoczkach już nie wspomnę, muszę zrobić im sesję bo przygotowuję post na bloga właśnie o smoczkach lovi :-)

2017-12-18 19:28

My też dziękujemy za przecudny kubeczek :) Kinga, kubek jest od 12 miesięcy, ale spokojnie mozesz już podjąć próby po skończonym 6/7 miesiącu. Mój synek już dobrze pił z tego kubka jak miał 9 miesiący a z perspektywy czasu twierdzę, że szybkiej mogłam mu podać w tym kubku.

2017-12-18 15:18

Jest już u mnie :-) Dziękuję dziękuję dziękuję :-) Kubeczek jest od 12 miesiąca dopiero więc braciszek cioteczny Natana będzie miał prezent pod choinke ;-)

2017-12-18 14:47

Lovi dziekujemy za nagrode:) właśnie ją dostaliśmy. Torba jest świetna, praktyczna i super wygląda. Kubeczek, lancuszek i smoczki również sie przydadzą:)