Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Konkursy #teamLOVI (394 Wątki)

Zwycięzcy konkursu forum LOVI - edycja LISTOPAD 2017

Data utworzenia : 2017-12-06 15:51 | Ostatni komentarz 2018-01-05 02:11

Redakcja LOVI

6157 Odsłony
175 Komentarze

Drodzy użytkownicy! Z przyjemnością ogłaszamy wyniki LISTOPADOWEJ edycji na najbardziej pomocne użytkowniczki forum LOVI! NAGRODĘ GŁÓWNĄ – zestawy z kolekcji FOLLOW THE RABBIT - otrzymują: agn_kaw Aisa94 aleksandraajk J.Swierczewska Kasia.S. Kinga666 magnolijam20 M.Jacek paulina.leszczynska rewers342 WYRÓŻNIENIE – kubek 360 - otrzymują: agniejeska aneta7734 ewa_bloom Ewa.T Ewcia88 Grimper_m23 Magdalena.Famula S.Tomczyk Ulka85 Zamarancza Wszystkim serdecznie gratulujemy! Zapraszamy do kolejnej edycji konkursu! Pozdrawiamy serdecznie, Redakcja LOVI

2017-12-07 09:34

Wszystkie serdecznie gratuluję. Obecnie na forum piszę bardzo niewiele, ale jak tylko mogę to wchodzę tu i czytam Wasze wypowiedzi i korzystam z Waszych rad.

2017-12-07 09:27

Mariola ja osobiście nie jestem aktywna na wszystkich wątkach i nie jestem w stanie ich wszystkich przeczesac i szczerze mówiąc nie jestem w stanie tak dokładnie stwierdzić że ktoś faktycznie się nie udziela bo może być bardziej aktywna na tych wątkach na których ja nie jestem aktywna. Poza tym fakt raczej liczy się jakość a nie ilość bo ja tu jestem zdecydowanie rzadziej niż niektóre dziewczyny a też czasem uda mi się coś wygrać... za co jestem bardzo wdzięczna Lovi. I o ile trafiłam na forum bo skusiłam się nagrodą (i tak jej wtedy nie wygrałam), to zostałam bo po prostu lubię to forum, lubię te dziewczyny i dostaje wiele cennych rad, i cieszę się też jak mogę czasem komuś pomóc.. To forum zdecydowanie wciąga... Ps. Jest mi bardzo miło że uznałaś mnie za osobę wynoszącą coś do tego forum:-)dzięki...

2017-12-07 09:22

Ktoś się powtórzy w jednym wątku ale może w innych da cenne rady . Ja pierwszy raz wygrałam raz dostaliśmy wyróżnienie , jest miesiąc że bardzo dużo sie udzielam i nic nie dostanę ale nie jestem tu dla nagród tylko dla przyjemności , lubię pisac z dziewczynami a jak mogę komuś pomóc to pomagam.

2017-12-07 08:58

Dziewczyny nie chodzi mi przede wszystkim o to że ja nagrody nie dostałam bo na to akurat nie liczę. Po pierwsze nie mam czasu żeby się tu często udzielać a po drugie pisze co myślę. Szkoda mi tych mam które tu faktycznie pomagają a nie są nawet wyróżnione. Nie wierzę w to że liczy się jakość. Jakby tak było to co miesiąc nie wygrywalaby jedna i ta sama osoba która powtarza to co ktoś napisał. A najlepsze jest to że osoby po których ta osoba się powtarza nie wygrywają a ona tak. Jest to niesprawiedliwe w stosunku do mam które tak dużo tu wnoszą i dzieła się swoją wiedzą.

2017-12-07 08:38

Gratulacje dziewczyny !!!

2017-12-07 08:03

Wielkie gratulacje ;*

2017-12-07 07:32

Mariola i Agnieszka często sa te same nicki bo my juz uzależnione od forum.hehe ... Ale przesledzcie dobrze listy... Czasem tez nie wygrywamy, tak jak pisza dziewczyny ze każdy miesiąc jest inny i my mamy tez robotę w domu. Co do nowych osób to tez wygrywają w pierwszym miesiącu jak doszła zabusia wygrała i bylo jeszcze parę osób tutaj widzę na liście tez nowe nicki. Kiedys gdzies tutaj bylo ze redakcja wybiera nie przez ilość komentarzy ale treść ich i pomoc. Spokojnie dziewczyny nie udało sie teraz uda sie nst razem. My to nawet nie jestesmy juz tutaj dla nagród tylko dla siebie, fajnie czasem sie oderwać od rzeczywistości i poczytać o innych, pomoc jesli mozna. To taka forumowa loviova rodzinka.

2017-12-06 23:27

Mariola,nie tylko nagrody sie licza,a juz na pewno nie ich ilosc ale jakosc,pamietam jak raz siedzialam od czasu do czasu,mialam mniej czasu bo tez muimy cos ugotowac,poprzatac i zwrocic uwage tez dzieckua wiec siedzialam rzadziej i wygralam wyroznienie,a czasem siedze czesciej i nic nie wygralam,ale jest jeszcze drugi miesiac super laktator,moze nam sie uda, jest duzo mam i lovi tez nie ma fajna decyzje,wiadomo ze jest duzo podobnych rad, ale byc moze ktos mial podobnie ...ja rowniez kojarze osob ktore duzo pomagaja a niktorych czasm z listy wygranych czy wyroznionch nie kojarze ,ale moze przez to ze wypowiadaja sie moze na inne im znane tematy:-) gratuluje mamusiom i powodzenia w grudniowej tym razem beda prezenty bardziej gwiazdkowe:-)