Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Konkursy #teamLOVI (394 Wątki)

Zwycięzcy konkursu forum LOVI - edycja GRUDZIEŃ 2017

Data utworzenia : 2018-01-05 15:46 | Ostatni komentarz 2018-01-21 22:37

Redakcja LOVI

5698 Odsłony
154 Komentarze

Drodzy użytkownicy! To był dla nas najtrudniejszy wybór od dawna. Wiemy, że wiele z Was poczuje się niedocenione i rozżalone, bo robiły świetną robotę na forum a nie dostaną nagrody. Niestety laktatorów jest tylko i aż 10. Mamy nadzieję, że wyróżnione się ucieszą a te, którym w tym miesiącu się nie udało, zostaną z nami i dadzą nam szansę nagrodzić się w kolejnych miesiącach. Wyniki GRUDNIOWEJ edycji na najbardziej pomocne użytkowniczki forum LOVI! NAGRODĘ GŁÓWNĄ – laktator elektryczny EXPERT - otrzymują: agn_kaw agniejeska Agusia8 Aisa94 Akone aleksandraajk aneta7734 Ewelaa Kalina91 marieee89 WYRÓŻNIENIE – wkładki Discreet Elegance - otrzymują: agnieszka.sz Anna.Filipowicz D.Gluszek Ewcia2 Ewcia88 Kinga666 magnolijam20 M.Jacek S.Tomczyk Zabusia90 Wszystkim serdecznie gratulujemy! Zapraszamy do kolejnej edycji konkursu! Pozdrawiamy serdecznie, Redakcja LOVI

2018-01-12 13:08

Jeśli podawałas tu na lovi telefon to kurier ma obowiązek zadzwonić do ciebie gdzie jesteś i co z paczką raz nawet nie było maila ze będzie kurier i dzwonił do mnie byłam akurat w mieście a nie w domu i mówił że akurat ma kurs też tam więc się umówiliśmy w mieście i tam odebrałam przesyłkę. Zadzwoń na infolinię gls i złóż skargę. Zresztą po każdym odbiorze dostaje się maila z ankieta na temat czy jest się zadowolonym z ich usług można i tam opisać sytuację. Kurier to nie poczta polska u nas listonosz nawet paczki nie bierxe tylko awizo,jeśli nie ma cie to ma obowiązek zadzwonic i ustalić np inny dzień kiedy będzie w okolicy aby dostarczyć przesyłkę. U mnie raz się tak zdarzyło że nie było mnie i kurier dzwoniłmnie nie było w mieście wgl bo nie wiedzialam że będzie i powiedział że będzie za 3 dni w okolicy i jak teraz nie mogę odebrać to możemy się umówić na tamten dzień że przyjedzie. Więc skargę jak najbardziej złóż.

Konto usunięte

2018-01-12 12:50

Agn_kaw złożyłabym na Twoim miejscu skargę, kurier ma obowiązek zadzwonić do Ciebie na telefon, numer zawsze jest na paczce, jeśli nie odbierasz telefonu :/ a bardziej ogarnięci kurierzy zawsze do mnie dzwonią rano, że będą ok 14-15 czy będę wtedy w domu i umawiam się z nimi na konkret :) Firma kurierska to nie jest poczta, że nawet paczek z punktu nie biorą tylko sobie awizo wypisują już w oddziale poczty i tylko roznoszą...

2018-01-12 12:40

Ja też dostałam własnie maila o wysyłce <3 tylko pewnie jak zwykle bede miała przeprawe z kurierem i zostawi nam awizo nie dzwoniąc wczesniej i będziemy musieli iść do punktu parcel :/ Jedyny gls zawsze robi tak samo i nie jestem w stanie nic na to poradzić, ale przed świętami dwa razy przeszedł sam siebie, wiecie że nawet nie wszedł na klatkę schodową by wrzucić awizo do skrzynki tylko nam nakleił tasną na drzwiach wejśiowych do klatki awizo ? W szoku byłam ale raz myślę ok może jakiś nowy niedouczony a przed samymi świetami to samo tylko ktos z sasiadów nam nakleił na dzrwi do mieszkania.. nie chciałam na swieta robić komus nieprzyjemności ale do 3 razy sztuka za kolejnym razem napisze do BOK bo przegięcie.. DObrze ze w tym naszym parcel faktycznie patrzą na dokument, bo gdyby nie to to każdy mógłby sobie odebrać moją paczkę z tym świstkiem.

2018-01-12 12:35

Ja już dostałam nawet maila od kuriera więc pewnie w poniedziałek będą u nas nagrody do testowania :) <3

2018-01-09 21:18

Też dostałam już e-miala i z niecierpliwością czekamy na Laktator i nie mogę sie już doczekac kiedy zacznę nim odciągać mleczko dla Córci :-* <3

2018-01-09 15:40

Agniejska gratuluję z całego serca i super że nagroda przypadła też Tobie :* niech córcia rośnie duża i zdrowa na mamusi mleczku i oby jak najdłużej :) czekamy na wieści jak tam Wam idzie :) Ja juz potwierdziłam dane do wysyłki i pierwszy raz w życiu coś wygrałam :) uczucie fantastyczne! Dziś lekarz ,jak wrócę dam znać co i jak :)

2018-01-09 13:59

Też się cieszę bo u mnie wkładki by tylko leżały :-) Za to przed chwilą był u mnie kurier z nagrodą z konkursu "My się zimy nie boimy" :-)

2018-01-09 13:01

Ale super ze redakcja spełniła prośbę kingi :) Kinga super gest naprawdę :) Kasia aby droga mleczna jak najdłużej trwała !