Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Konkursy #teamLOVI (394 Wątki)

Zwycięzcy konkursu forum LOVI - edycja GRUDZIEŃ 2017

Data utworzenia : 2018-01-05 15:46 | Ostatni komentarz 2018-01-21 22:37

Redakcja LOVI

5699 Odsłony
154 Komentarze

Drodzy użytkownicy! To był dla nas najtrudniejszy wybór od dawna. Wiemy, że wiele z Was poczuje się niedocenione i rozżalone, bo robiły świetną robotę na forum a nie dostaną nagrody. Niestety laktatorów jest tylko i aż 10. Mamy nadzieję, że wyróżnione się ucieszą a te, którym w tym miesiącu się nie udało, zostaną z nami i dadzą nam szansę nagrodzić się w kolejnych miesiącach. Wyniki GRUDNIOWEJ edycji na najbardziej pomocne użytkowniczki forum LOVI! NAGRODĘ GŁÓWNĄ – laktator elektryczny EXPERT - otrzymują: agn_kaw agniejeska Agusia8 Aisa94 Akone aleksandraajk aneta7734 Ewelaa Kalina91 marieee89 WYRÓŻNIENIE – wkładki Discreet Elegance - otrzymują: agnieszka.sz Anna.Filipowicz D.Gluszek Ewcia2 Ewcia88 Kinga666 magnolijam20 M.Jacek S.Tomczyk Zabusia90 Wszystkim serdecznie gratulujemy! Zapraszamy do kolejnej edycji konkursu! Pozdrawiamy serdecznie, Redakcja LOVI

2018-01-13 00:00

Aisa jak juz pisala agn_kaw wiem ze musza byc dwie;-) jedna jest a druga bardzo słabiutka coen cien cienia..ale jak nie dostanę jutro okresu bo jutro mam dostać to powtórzę test w niedziele;-) juz w poniedziałek dostanę wkladki...mzoe jeszcze podaruje siostrze albo jak mi sie uda to zostawię dla siebie;-) a wy dziewczyny napięcie jak tam laktator się sprawuje...i czy pomaga wam w laktacji..bo ponoć jest super...;) może kiedys tez uda mi sie go przetestować...bo na kupno nie bylo by mnie stać....piszcie...pa

2018-01-12 17:44

Do mnie e-mail też już doszedł. Kurier przeważnie dzwoni chwilę przed przyjazdem czy jestem w domu.

2018-01-12 17:42

No gls nie daje namiaru do kuriera a zawsze dhl czy dpd podaje w razie co nr do kuriera. Wypełnij te ankiety może to coś da jak co. A jak nie to masz tu nr na infolinię gls +48 46 814 82 20 I możesz też napisać do nich na stronie https://gls-group.eu/PL/pl/gls-kontakt z opisem sytuacji.

2018-01-12 17:21

Aisa własnie zawsze patrzę czy jest tam podany nr do kuriera bezpośrdenio by go łapać w przewidzianych godzinach ale nigdy nie ma, od dpd w mailach i smsach zawsze mam tez mozliwosc zmiany ale i numer i imię kuriera więc widocznie taka polityka firmy ;) a Ewci chodziło o to że ta druga jest bladziuteńka ;) Bo pierwsza kontrolna zawsze jest grubaśna i wyraźna :)))

2018-01-12 17:05

Ewcia muszą być dwie aby wyszło że ciąża :) trzymam kciuki. U mnie maile idą zwykle i tam pisze kiedy kurier będzie i jak co mam zmienić datę czy miejsce odbioru ale jak mnie nie ma a nie zmieniłam to dzwoni zwykle i pyta co robić czy będę zaraz czy ma przyjechać kiedy indziej i podaje datę kiedy będzie w okolicy by przywieźć. Nigdy awizo nie zostawia zawsze jest doręczenie do rąk mych na podany adres. Dlatego warto złożyć skargę skoro kurier się nawet nie fatyguje by doręczyc paczkę.

2018-01-12 16:57

Agn_kaw no to faktycznie jedyne co możesz zrobić to złożyć skargę. Ewentualnie zdobyć nr do kuriera i się dogadać choć to faktycznie irytujące skoro jesteś w domu a on skoro zostawia awizo to jest na miejscu a ciężko ta paczkę mu już doreczyc. Na szczęście ja jakoś problemu nie mam z kurierami. Szkoda że weekend bo tak laktator byłoby już jutro. Poczekam cierpliwie do poniedziałku :-)

2018-01-12 16:55

Ewcia trzymam kciuki już Ci pisałam wcześniej, że mam nadzieję że szybko nastąpi jedno i drugie :D nie chce też nic zapeszać alee nich z laktatorem szybko pojdzie :p Wiecie co w sumie faktycznie nie pomyślałam o tej ankiecie i tym razem ją wypełnię, jakoś wcześniej olewałam bo mi się po prostu nie chciało i nawet nie pomyślałam że mogę tam to opisać. Widocznie mój kurier jest niereformowalny bo numer telefonu mam podany w profilu, każdy inny kurier zawsze dzwoni własnie albo rano albo że będzie za 15min czy bedziemy w domu, dpd to juz nawet sam sobie kod wpisuje zeby wejsc na klatkę :p A gls ja nie wiem, na prawdę nie chciałam chłopakowi czy tam facetowi narobić nieprzyjemności przed świętami ale jesli w poniedziałek sytuacja się powtorzy to zgłoszę tym razem bez wyrzutów sumienia.

2018-01-12 16:05

Aisa dokladnie u mnie.kurier zawsze dzwoni pare minut.przed przyjsciem z paczuszka..u mnie wkladki...ale rowniez sie z nich cieszę...dop moze jestem w ciazy..bo jest jedna bladziutenka kreseczka..moze jeszcze bede miala.okazje wygrac jakis laktator;-)